bugün

tayyip e hakkım helal olsun diyen insan

eşini dostunu yedi ceddini sskya yerleştirip, üstüne üstlük 3 kuruşluk ihaleyi 300 kuruşa mal edecek kadar devletini seven(!) kişilere haklarını helal edenler varken hiç yadırganmayacak kişidir.

gemicik, aldı sattı gibi 8 yıldır papağan misali söylenen şehir efsanelerine inanmayacak kadar bilinçli insandır. başbakanın, başbakan olmadan önce de varlıklı biri olduğunu, o gemi denen şeyin titanic filan olmadığını idrak etmiş kişidir, sskdan emekli bi genel müdürün iki tane havuzlu villası varken ticaret yapmış bir başbakanın oğlunun gemisinin olması nasıl yadırganır hiç anlaşılmaz.

Haa o gemicik denen şey her neyse, devletin parasıyla alındı ise bunu birinin ispat etmesi lazım, haa ispat edemiyorsa dedikoduyu bırakması lazım, eğer bir şüphesi varsa 8 yıldır bir savcıya filan başvurması lazım, tabi iyi niyetliyse, niyet bozuksa böyle gemicik, aldı sattı, böldü filan gibi lakırtılarla besleniyorsa devam etsin gemi muhabbetine.

1990-2001 yılları arasında demirele, çillere ecevite kendini ..................tiren arkadaşlar, o zamanları unutup ak partiye sallıyolar ya helal olsun.