bugün

michael jackson abartılmış tırt bir şarkıcıdır

bir michaal jackson klasiği.

arkadaş bu adama "pop'un kralı" filan diyorlar ya hayret ediyorum. götüm gibi şarkıları seslendirmiş, yahudi lobisinin dünyaya kakaladığı şovenist bir yüzdür, michael jackson. bir boka benzemeyen, müzikalitenin ve lirizmin yerlerde olduğu şarkılarla, çocuk hareketlerinin sergilendiği dans kareografilerine bakınca da ortaya çıkan gerçek bu.

yahu bu adamın neresi kral filan? kız gibi cıyaklayarak, tuhaf sesler çıkararak yaptığı anlamsız saçma sapan şarkılarla kral mı olunuyor? zaten pop dediğin popüler müzik kültür başlı başına bir balonken, michael jackson'a nasıl kral filan denir?

sakın bana, şu kadar albümü satmıştır filan demeyin. günümüzde yapsa şu şarkılarını, internetten beleşe bile indirmezlerdi insanlar. hem, o dönemde pazarlama ağının yahudi lobisinin elinde olması ve bir ikon olarak jackson'ı dünyaya kakalamasıyla oluşmuş balon satış rakamlarıdır bunlar.

ya harbiden insanlarda iq yok. küresel ekonominin kakaladığı her figürü yiyorlar. bugün justin bieber figürünü yutan ergen kafasızlarla, o günlerde michael jackson figürüne hayran olanlar arasında, kafa yapısı olarak hiçbir fark yok.

ben dinledim albümlerini ve müziklerini bu adamın. cidden kayda değer hiçbir şey yok. boş, bomboş bir hayat ve ürünlerinin insanlara kakalanması. iyi ki öldü de kurtulduk bunun sansasyonlarından ve salak moon walk figürlerinden.
güncel Önemli Başlıklar