bugün

kadınların aradığı erkek biçimi

istediğinde boynere, istediğinde cevahire, istediğinde özsüte, istediğinde reynaya götürebilecek erkektir. e tabii ki bunların sağlanması için bir de arabanız olmalıdır. iett ile bara giden adamın karizmasını düşünsene o kız açısından? ah canım kıyamam ya, üzmeyin kızcağzı (!). genel olarak böyle, yani popüler kültürün gerektirdiği kriterler bunlar. yapacak bir şey yok, aklı başında, ayağı yere basan, ne yaptığını bilen, yüksekten uçmak yerine olduğu yerin farkında olan bir hanım kızımızı bulmak sizin en asil görevinizdir türk erkekleri. yoksa toplu ayin yaparsınız, işemeli sıçmalı, emmeli gömmeli. buradaki emme gömme sizin cüzdanınıza oluyor tabii yanlış anlaşılmasın.

yüzdelik dilimlerle belirtmek gerekirse şöyle yapaciğim;

kadınların,

%30'u paraya tapar.
%50'si çok daha fazla paraya tapar.
%20'si parayla değil bizzat karakteriniz ve kişiliğinizle ilgilenir.

bu durumda doğru kişiyi bulma olasılığınız 5te 1dir. ha ihtimali tutturacağım diye 5 tane kızla tanışıp eleminasyona falan da gitmeyiniz. zira tanıştığınız kadınlar etiler dolaylarında falansa öperler hani benden demesi.

sonuç:

kadınların kriterleri çok da önemli değil. doğru kadını bulmak zordur. ve unutulmamalıdır ki, kadınlara asla güven olmaz. tecrübeyle sabit. çok sabit. tam sabit. yeminle sabit sözlük. saygılar, bol şans...
güncel Önemli Başlıklar