bugün

özel hastanelerin özel soyguncu olması

Medikal Park'ın %40'ını Amerika'lı Carlyle, Memorial grubunun %40'ını Katar'lı ve Îngiliz Argus+QFIB, Alman Hastanelerinin %50'sini Honkong'lu ADM , Anadolu Arkaz ın %51 ini sözde Türk! Turkven, Acıbadem hastanelerini Abraaj capital fonu almışken başka türlü olmasının mümkün olmadığı, Türk sağlık sistemi sorunu. Yukarıda sayılan ve eklenebilecek olan Şafak hastaneleri, Şifa hastaneleri vs vs gibi işlemlerden sonra , hastane yatırımcıları tamamen fırsatçı özel sermaye fonlarına teslim edilmesine göz yuman ve buna liberalizasyon denen sağlık siztemi ucubesi, kamu hastanelerinde de döner sermaye ve hizmet alım sözleşmeleriyle başlayan ve PPP projeleriyle özelleştirilmesi ile tüy dikilecek bir başka akepe! projesidir.

Bu günler daha iyi günleriniz yaklaşık 10 yıl içinde hastalandığınızda hastaneye gitmemek için ötenazi hakkı diye yollara düşeceksiniz.

Ama sizin gibi halka "yetmez ama evet" , Allahınızdan belanızı Akepe ile bulacaksınız, sonra dinleyecem türkülerinizi. (bkz: kendim ettim kendim buldum)