bugün

uludağ sözlük moderasyon gerçeği

bir ikilem var, kurallarin i$leyi$i konusunda var olan gercek. birinin ak dedigine, digeri kara diyebiliyor. bir derdim var butonu vasitasiyla, hangi moderatorle muhatap oldugunuzu, entry'nizi hangi moderatorun degi$tirdigini bilemiyorsunuz. bir derdim var'da bir $ikayete bir moderasyon farkli cevap veriyor, ayni $ikayeti tekrar actiginizda, bir ba$kasi ile muhatap olma durumunda kaliyorsunuz. hakkinizi, sadece moderator yazip, kim oldugu mechullere kar$i nasil arayacaksiniz, orasi mechul.
ek$i sozlukte, bu durum soz konusu degil. sizin entry veya ba$liginiz hakkinda kim ne i$lem yaptiysa, onu biliyorsunuz, itirazinizi veya mutalaanizi ayni ki$iyle yapiyorsunuz. (bu son cumlede, anlatim bozuklugu var, sinava hazirlanacak arkada$lar bulsun) adaletin tecellisi tam olmasa bile, buraya gore buyuk olcude gercekle$iyor.
alin size bir derdim var'da ya$adigim kisa mesajla$mahttp://www.uludagsozluk.com/res/muzescreen/72638_1302738510_d.JPG. farkli moderatorler oldugunu anlamak icin einstein olmaya gerek yok. uslup farkli, cevap farkli.