bugün

yaran spiker cümleleri

23 ekim 2008 galatasaray olympiakos macinın anlatımın da emre tilev in kurduğu ve yardığı cümlelerdir.

Gooooooooooooool; Harry Kewellllll.. avusturalyalı, yunanlı kaleciyi yıkıyor dağıtıyor, parçalıyor ve Galatasaray'a 1-0'ı getiriyor. DK:26 Siz deyin Hörry Kewell ben diyorum oz sihirbazı, harry potter;ne sihir ama harika oldu harika. nefis bir gol. kafa klas, gol harry kewell'dan 1-0. Bravo Galatasaray, Aferin !... ( Galatasarayın golü)

Olympiakos'lular geldiler, hemen santra yapacaklar ama Galatasaray yok ki kendi sahasında ! seviniyor... (Gol sonrası)

Nikopolidis boşa çıktı, kaleye gönderilen top dışarı gitti. Halbuki Milan Baros onu yumuşatsa, gelişine vursa yani kafa dışında hangi hareketi yapsa Nikopolidis'i zorlayacak... (Duran topta Baros'un zayıf kafa vuruşu)

Cahit sıtkı tarancı'nın dediği gibi yaş otuz beş yolun yarısı ama emre için değil bu 35 yaşında futbolun baharında ( emre aşık güzel oyunu karşısında)

Arda,bir sağda, bir solda, şimdi kalede olsun, Ardaaa...Dışarıya...( ardanın kaçırdığı gol )

Pozisyonu kaçırmış hakem ;içerde bu içerde biri bana bu pozisyon nasıl dışarda anlatmalı, yada hakemle bu anı paylaşmalı. ( galatasaray'ın kritik bir noktadan kazandığı serbest vuruş, harry kewell'a yapılan hareket )

Ayhan içerde, çevir onu, çevirdi. Gol olsuunn...Ardaa, Ardaa... Döndüü, Harry Kewell direkteeen... Allah'ım nasıl kaçaar?,Allah'ım nasıl kaçar?, 7,32 - 2,44, bir Allah, bir top, bir kale..top dışarı, önce kaleye sonra direğe, nasıl kaçar, nasıl kaçar akıl almaz bir pozisyon..atmak, dışarıya göndermek eminim daha zor ama zoru başarıyor Galatasaray...(Lincoln ve Arda'nın kaçırdığı pozisyonun ardından)

Islıklar var, türkiyede bu ıslıklara destek verdi. Uğurunuz varsa deneyin tam zamanı şimdi ( olymıakos takımı ilk yarı son dakika kritik yer serbest vuruş kullanıyor)

Kaleye...De Sanctis tereddüt ettii...Dışarı..Gözlerimi kapattım dünya ile ilişkimi kestim ve top dışarı gitti. ( Kovaceviç'in duran topta, yakın mesafeden kaçırdığı kafa pozisyonu)

Lincoln kaleyeee, direkten dışarıı !.. Lincoln'ün bize Hagi'yi hatırlattığı bir andı... (Lincoln'ün 90'da patlayan frikiği)

Milan Baros ne de hoşş!! (Oyundan alınırken)

Bir gol bitirsin şu işi. Arda, solda destek.içeriye, orta pozisyonu, dışarıı Nondaaaaa... Ah nasıl kaçar... Oysa Nonda Nonda Nonda golün tadı onda demeye ne kadar yakındık. ( Nonda'nın son dakikadalarda direk dibinden dışarı çıkan pozisyonu)

ilerde basmak gerek.De Sanctiis...Aman.. aman aman 10 kere,100 kere, 1000 kere aman..herşey kapkara olacaktı. ( De Sanctis'in son dakikadaki boşa çıkışı)