bugün
tavsiye

belçika vatandaşının türkiye de bakan olması

tabi ki akp döneminde gerçekleşmiştir.

gerçi akp döneminde bunlara alışkınız.

abd vatandaşlarını büyükelçi yaptılar, yine ingiliz vatandaşı olan mehmet şimşek bakanlık yaptı ve yine bakan oldu bu dönem.

ingiliz vatandaşı mehmet şimşek'in yanında bir de belçika vatandaşı bir bakanımız daha oldu.

mahinur özdemir göktaş...

mahinur hanım, aile bakanı oldu.
kendisi türk lakin aynı zamanda belçika vatandaşı. belçika'da brüksel meclisinde milletvekilliği yapmış bir isim.
görsel

neyse çok da şeyapmayayım şimdi...

sözlük kızlarının fotoğrafları

Kırmızı saçlı akp’li de mi görecekti bu gözler…

Ahir zaman daha ne kadar şaşırtacaksın beni? *

sözlük yazarlarının itirafları

Ben de boyle biriyim, yemek yemeyi severim. Evet kilolarim var. Evet kimse elestirmese ve yeterli param olsa surekli tatile giderim ve ense yaparim. Evet diger insanlar cok umrumda degil. Evet bencilim. Evet oyle super bi insan olamadim. Evet cook zeki falan da degilim. Dunya uzerinde insanlarin %99 u gibiyim. Mecbur olmasam hic calismam.

Yoruldum aq kendimi oldugum gibi kabul edip sevecegim artik.

sözlük yazarlarının şu anki tipleri

Korkarsınız. Yüzüme Türk kahvesi telvesi sürdüm.

kanka şunun entryisini eksilesene

sözlükte birbirine yalakalık yapan tiplerin yaptığı eylem. Malum onlar ancak böyle tatmin olabiliyorlar. Ama eksi oylar görünmüyor.

şaka maka ipin ucunu iyice kaçırmak

kuşkusuz aklıma ipimle kuşağım sikimle taşağım sözünü getiriyor.

hep bilinç altına çalışıyorsun mübarek.

türkiye de basın özgürlüğü

akepeyi yalayacaksınız sonuna kadar özgürsünüzdür...

Ertuğrul Özkök: Bana gelen bilgiler doğruysa Nihal Bengisu Karaca, Kübra Par ve Kemal Öztürk'ün yazılarına da son verilmiş

"Nagehan Alçı'dan da siyaset dışı konularda gazetecilik yapması istenmiş"

bağdaş kurmak türk oturuşudur

türk kültüründe bağdaş kurmak, kağan ve alp duruş biçimidir. yabancı kaynaklarda bu oturuş biçimine türk oturuşu denmiştir...

karınızı banyoda yıkar mısınız

sözlüğümüze herhangi başka bir sözlükten ziyarete gelen bir yazara bu başlığın altına 312 entry girilmesini nasıl açıklarız bilmiyorum ama ben yıkarım...

baykar teknoloji mesleki ve teknik anadolu lisesi

Açılsın... 10 tane 100 tane açılsın.

Köy enstütuleri de böyle açılmıştı.
Onu destekleyen bir solcu olarak söyluyorum bunu.

imam hatip açacağınıza bundan açın aq.