bugün

sevdiği entry'ler

bik bik

Ben niye ölüyorum yav oç atatürk düşmanı yarbay ölsün hatta böyle pislikleri adam yerine koyan kezolarda gebersin aq.

kemalist

onur duyarım.

cihat

Konu ile ilgili tüm sorularınızı cihatgbt'ye sorabilirsiniz...

sözlükteki güncel en yaşlı yazar

Kafiri görüyor ve arttiriyorum 52.

sözlükteki bok böcekleri

bilader sen ne diyon yav.

aslında çirkinsin ama farklı bir çekiciliğin var

aklınızla dalga geçilmesine izin vermeyin.

her şeyi yalayan insan

Halkı yalayana getirmeye çalışıyorlar, yapmayın...

her şeyi yalayan insan

Her şey de yalanmaz şimdi. Yalama insandır. Yapma bunu.

kemalistlerin soktuğu borunun uzunluğu

görsel

sözlük kızlarının fotoğrafları

Ben gördüm fıstık gibi kız. Tombikto ama.

sevmediğiniz yazara laf sokulunca artılamak

ne kadar ayıp bir şey...

ben artılarım bu arada.

şakalarımın anlaşılmaması

tamam lan ben şaka yapmıyım, hep birlikte oturup dinsiz'in göt kaslarını konuşalım! bu mudur yani? meh meh meh...

yazarlarin tavsiyesiyle yatirim yapmak

sağlam bir iddia kuponudur. dinsiz kanki sen bakma bunlara bunlar adam gibi tavsiye vermez. gel biz tek maç kupon yapalım 90 dakikada en az yüzde 40 alırsın. stutgarttan dayı oğlu aradı..

sözlük yazarlarının yüzleşeceği başlık

dinsiz'cim sen akepeli olmadın mı az önce? hemen farklı vilayetlerden dava aç bana!?! buradan bu çıkışın olmadı... hiç akepelice hareketler değil.

bende bundan sonra göt kılı reisçiyim

geç kalınmış eylemdir. zamanında olacaktın onu mitinglerde köfte ekmeğe doyardın, eve gelen makarna kolilerinden ihya olurdun. şimdi para kalmadı makarnada pahalılandı artık çomi olmanın bir faydası kalmadı.

bende bundan sonra göt kılı reisçiyim

bu cehapeliler de hep geriden geliyor. gitti adama son döneminde bağlılık yemini etti.

düşün ki o bunu okuyor

seni kaybedeli 10 yıl oluyor. Acını atlatmam çok uzun sürdü ve bu yas sürecinde epeyce bocaladım da. baktım ki bu kısır döngüden çıkış yok ben de uzaklara gittim. yepyeni başlangıçlar yaptım. derken yıllar sonra geri döndüm ve artık tekte değildim. yani işte hayat bir şekilde devam etti gitti. önüme bakmayı öğrendim. geçmişten sıyrılmayı nihayet başardım.ama farkettim ki boşluğun hiç dolmadı. 10 yıl sonra bile hissettiğim bu ve galiba bu boşluk hiç dolmayacakta. kadere inanmıyorum ama böyle yaşamakta galiba benim kaderim. keşke hayatta olsaydın kızıl saç.

atatürk cephede savaşırken 3375 kitap okumuş

mağaraya ayet indiğine inanıyorsunuz da buna mı inanmıyorsunuz? sanki kılıcıyla denizi ikiye böldü dedi kadın...

bik bik nickli fosil yazar

bu sikik sikik entry girenlerin özelde kanka olma çabalarını bir görseniz götünüzle gülersiniz. Haysiyet sıfır.

bundan sonra senin ismin albay kemal olsun

Şeyhi bunu kucağına alıp söylemiştir.

Yalan söylüyor matematik öğretmeni diye.