bugün
- aynaya bakıp kendine sen çok güzelsin diyen kadın8
- göbeksiz kadın kalmaması4
- yaza fit girmek için somali'ye gitmek2
- yazar k2
- göbek eritme taktikleri5
- yaşlanınca bana kim bakacak sorunsalı7
- kayahan'ın en güzel şarkısı3
- amfetamin4
- teen slasher film klişeleri6
- balıkesir denince akla ilk gelenler10
- en son aldığınız iltifat8
- ısparta6
- nuh tufanı olayı gerçek midir2
- 3 tane kedisi olan kızla evlenilir mi sorunsalı19
- yalnız yaşamak isteyenlere tavsiyeler3
- güvenilir erkek3
- fas4
- işten istifa edip yeni bir şehre taşınmak6
- gulmekicinyaratilmis4
- tbmm de akp tarafından 76 sahte oy kullanılması4
- ariel şaron2
- ruh halini tek cümlede anlatmak9
- netflix üyelik iptali2
- haşemayla site havuzuna alınmayan kadının isyanı6
- çay koymak mı katmak mı8
- 35 yaşından sonra aşık olmanın imkansızlaşması8
- karımla evlendiğime bin pişmanım6
- risale-i nur2
- arkadaşlar falıma bi bakar mısınız6
- öbür sözlükten hep erkek yazar gelmesi7
- baklavanın hiçbir içeceğe uyum sağlamaması4
- irmik helvası6
- bolu dağı geçişi2
- haluk levent'e 70 milyon tl ceza2
- sudekiray hariç sözlükte güzel kız olmaması3
- sosyal medya2
- pişmanlık duygusu yaşanılan anlar2
- kemal kılıçdaroğlu15
- istanbul'dan tersine göçün başlaması2
- uyku ilacı içmeden uyuyamamak11
- cehaletln cazibesi11
- tomris uyar'ın üç şairi topaca çevirmesi7
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı24
- gogol bordello2
- arkadaşlar ben saksı değilim5
- sevgilinin film izlerken kucağınızda uyuyakalması3
- mony tontana4
- i know what you did last summer3
- arkadaşlar beni özlediniz mi5
- evde tekken yan odadan gelen kılıçdaroğlu sesi3
entry'ler (94)
(img:#2499946)
Keple cübbe denemeye gidiyorum. *
Keple cübbe denemeye gidiyorum. *
görsel
Çok uzun zaman sonra Ders kitapları yerine roman okumaya başladım, henüz mezuniyet töreni ve balo olmadı ama okulun bitiyor olmasının en güzel yanı zevklerime de vakit ayırabilmek.
Çok uzun zaman sonra Ders kitapları yerine roman okumaya başladım, henüz mezuniyet töreni ve balo olmadı ama okulun bitiyor olmasının en güzel yanı zevklerime de vakit ayırabilmek.
Bayat simit kokusu alıyorum. Gjgklglhkgk.
185cm üstü kumral ve benden en az beş yaş büyük olsun diyordum. Çocuklugumdan itibaren babamı üniformalı görmeye alışık oldugumdan onunla aynı meslekten olsa ne iyi olur diyordum. Üç dört ay önce marmarayda yanımda oturan biri ne dinliyorsun diye sordu. Biraz konustuk kahve içelim mi dedi, reddettim. Gitmek istediğin yere bırakayım mı dedi reddettim. Halkalı duragında aracını parketmiş, taksiye beni bindirirken sana nasıl ulaşabilirim dedi. Numaramı verdim. Ama yazmadım bir aydan fazla süre. O da başkasının numarasını verdim sanıp silmiş. Ayrılıgının üzerinden 2 yıl geçti yetmez mi artık insanları kendinden ittiğin diye gaza gelip bi aksam mesaj attım. Böylece basladı o aradıgım özelliklere sahip pilot cocukla ilişkimiz. Daha ikinci aydan bi kulp bulup ayrıldım. Kıssadan hisseye geleyim, mesele yatlar katlar boy pos vesaire degil, çok sevmeden olmuyor o işler. Gözünün üstünde kaşın varla bile bitebiliyor. Ya da ben eserekliyim bilemedim.
Ben 30larıma gelmeyi beklerken milletin umduğuna bak.
Yirmisinde daha üniversite ikinci sınıf falan oluyorsun, hazırlık dahil altı senelik bi bölümden 24 yaşında anca mezun oluyorsun buraya kadar hayatın okul+hastane+ev döngüsünde ilerliyor. Sürekli sınav, peki mezun olunca bitiyor mu? Asla. bu kez uzmanlık için dus denilen sınava hazırlanıyorsun. lisede gittiğine benzer dersanelere bi araba parası verip sabahtan gece yarılarına kadar ders calısıyorsun. Hatta Kamp haftalarında orada yatıp kalkıyorsun. istediğin bölümü 2 yıl içinde kazandıysan ne mutlu sana geldik mi 26 yaşına, kalan 4 yılı asistan olarak hocaların kıçını yalayıp tez yazmakla geçiriyorsun. 30unda dobby e bir çorap veriyorlar, uzmanlık belgesi adı altında. Dobby artık kendi kliniğini açabilen özgür bi cüce olarak paraya para demiyor.
Yirmisinde daha üniversite ikinci sınıf falan oluyorsun, hazırlık dahil altı senelik bi bölümden 24 yaşında anca mezun oluyorsun buraya kadar hayatın okul+hastane+ev döngüsünde ilerliyor. Sürekli sınav, peki mezun olunca bitiyor mu? Asla. bu kez uzmanlık için dus denilen sınava hazırlanıyorsun. lisede gittiğine benzer dersanelere bi araba parası verip sabahtan gece yarılarına kadar ders calısıyorsun. Hatta Kamp haftalarında orada yatıp kalkıyorsun. istediğin bölümü 2 yıl içinde kazandıysan ne mutlu sana geldik mi 26 yaşına, kalan 4 yılı asistan olarak hocaların kıçını yalayıp tez yazmakla geçiriyorsun. 30unda dobby e bir çorap veriyorlar, uzmanlık belgesi adı altında. Dobby artık kendi kliniğini açabilen özgür bi cüce olarak paraya para demiyor.
Hiçbir şey, evet.
Bazı vedalar sevgisizlikten olmaz. iyi insanlar da birbirinin hayatında yanlış kişi olabilir.
Nasıl patso ve sosisli yazılmamış hayret ettim evet.
Kıskanılmak belki bi yere kadar tamam ama kıskanmaya takatim yok benim. Eğer ilişkide partnerimi kıskandıysam soğurum. Bu öyle kolay kolay olmaz ama olduysa bende güvensizlik hissini tetiklediği için bırakırım. Kimisi dört elle sarılıp daha da sahiplense de benim için ayrılma sebebidir.
Toksik Yengeç burcları olarak ağlak balık ya da ne bileyim obsesif kompulsif başak burcu yerine dişi aslanla olursanız yanarsınız tabii. O ateşe körükle gidebilen aslan ya da koçla mutluyuz biz. *
12 agustosta dogmam sebebiyle ise orta aslan oluyorum herhalde. *
Çekin s*ktiri gitsin, evet.
En iyisi olmasa kendine eş arkadaş yaratmaz mıydı?
God no friends god no lovers guys.
God no friends god no lovers guys.
Oh be dünya varmış dedirtir, evet.
Beni de yazın. denemek icin koku körü falan olmak lazım.
Geldi yine travmam dhjfmflttl.
Yine birbirinizi mi badeliyosunuz pis herifler.