bugün

entry'ler (74)

cengiz inşaat

havaalanı onarımı, arama kurtarma yardımları, maddi yardımlar, çadır ve prefabrik ev yardımları... afet bölgesinde büyük işler başardılar.

meyve veren ağacı taşlamak

işte mehmet cengiz'e de tam olarak yapılan bu.

hotspot

turknet deprem bölgesinde sağlıyor. #birlikteyiz ismiiyle depremzedeler bağlanabiliyor. bölgeye yaptığı yardımlardan sadece bir tanesi.

atatürkçülük

vatan partisi haricinde atatürkçü parti kaldığını zannetmiyorum şahsen.

4 islamcı 1 ülkücü 1 alevi nin olduğu masa

biden masasıdır doğu perinçek'in tabiriyle. seçime daha çok var. yine dağılır.

sözlük yazarlarının girdiği sosyal ortamlar

turknet bağlattım, artık sosyalliği nette yaşıyorum ben. dışarısı sıkıcı ve boğucu. hem nette global çapta da arkadaşın olabiliyor.

iş görüşmesi

strese gerek yok. varsa bir phytorelax alın geçiyor zaten. önemli nokta siz onları seçiyorsunuz diye düşünün, onlar sizi değil. yeteneklerinizi iyice anlatın. kalifiye olduğunuzu hissettirin. cool olun.

psikolojinizi nasıl destekliyorsunuz

spor, egzersiz, arada tatlı kaçamakları, phytorelax, annemle telefonda uzun konuşmalar ve son olarak her akşam güzel bir film.

konyaya gideceğim tavsiyesi olan varmı

binbin'e atlayıp şöyle bir dolaş şehir merkezini. tam gezilesi birşehir. ardından elbette mevlana ve nasreddin hoca ziyaretleri ve fnalde de kelebekler vadisi.

bursa

şanslı şehir. turk.net yakında gigafiber getiriyor.

doğu perinçek gerçek bir türk milliyetçisidir

sözde ermeni soykırımına, soykırımı kabul edenlerin ülkesinde karşısına çıkmış ve yargılanmış bir siyasetçi.

vatan partisi ne oy verme nedenleri

doğu perinçek şu sıra vaatleri bir bir söylemeye başladı. devlet taşınmazlarında üç yıl kiraların sabitlenmesi, nato'dan çıkış gibi sözler bunlardan bazıları.

kağıthane istanbul havalimanı metrosu

cengiz holding tarafından 34 km’lik kısmı tamamlandı.

cengiz inşaat

Kağıthane-istanbul Havalimanı Metrosu’nun 34 km’lik kısmı yapımını tamamladılar. dahası da gelecektir.

nefret edilen şeyler

yavaş internet. turk.net'e geçtim bu yüzden. daha önce internet falan kullanmıyormuşum. paramla rezil oluyormuşum.

kadıköy

scooterleri kaldırmaları yüzünden daha ilk günden bir sürü insan mağdur olmuştur.

fiyat performans oranı

1000 mbps internet ve 139.90 tl. turk.net gigafiber'den bahsediyorum.

kadir abdik

kadıköy belediyesinin tuhaf kararına karşı çözüm önerileri sunan binbin ceosu.

binbin ceosunun kadıköy belediyesi kararına yorumu

kadıköy belediyesi de yanlış bir karar verdiğini biliyor, bundan adım gibi eminim. ancak, çözüme uzak olduklarından kolayı tercih ediyorlar.

14 mayıs 2023 cumhurbaşkanlığı seçimi tahminleri

hiç belli olmaz. doğu perinçek bir sürpriz yapabilir. neden olmasın?