bugün
- ekrem imamoğlu9
- parkta herkesin önünde mastürbasyon yapan adam11
- erkeksi bayan buse ile nişanlanmam17
- ruh hastası yazarlar8
- 15 temmuz a tiyatro deme yavşaklığı12
- yabancı dil bilmiyorsan bir hiçsin9
- reminder16
- ev kedisini sokağa atmak10
- sokakta hamile hamile gezen türk kızı9
- arkadaşlar bi bakar mısınız18
- 3 silahşörler mantık hatası8
- hamile değilim15
- ibbde sahne alan pkklı sanatçı19
- uludağ sözlük koyu mod8
- erkeksi gay olmak9
- meme piercingi gusül abdesti ilişkisi12
- başlığa yazmayan yazarlara cin musallat etmek10
- amber heard9
- sözlükten dışlanan yazarlar24
- islam'a saldımak için elinden geleni yapan kefere10
- evlenince aynı yatakta yatmak zorunda mıyız19
- anime izleyen erkek9
- vahdettin e atılan iftiralar16
- kanatlarim varr ruhumda23
- nescafe 3 ü 1 arada8
- kadınlar nasıl müslüman olabiliyorlar19
- frank lucas'ın çok uzaklara gitmesi8
- anın görüntüsü27
- yabancı travestlerin bile tc kızından güzel olması10
- sözlükte kız istemiyorum10
- sözlükte saatlerce sürten evli erkek20
- üstteki yazarla ne yapmak isterdin20
- makatına top sokan adam8
- sözlükte dönen seks17
- sözlük hanımlarının bu akşamki kıyafetleri9
- cübbeli ahmet hoca12
- evlenince yüzüğü hep takıyor muyuz11
- sözlük yazarlarının başkanlık tahminleri13
- gülbin tosun18
- gece sokağa çıkan kızın amacı9
- afganların çoğunda neden türk tipi var8
- islamda erkekler 4 kadın sınırsız cariye alabilir15
- angel of attack8
- sözlükteki evli erkekler uçurulsun kampanyası18
- erdogana iki sene daha verin bakin nasil ucuyoruz21
- mecbur muyum yasamaya9
- sözlük hanımlarının bugünkü kıyafetleri42
- 17 saniye öpüştükten sonra afedersin diyen erkek16
- yufkacı muammer ay'a kaçan eltiler18
- dünyada aynı anda en çok metro yapan şehir8

entry'ler (12592)
Entrikadan ve vurma kırma öldürmeden geçilmez.
Bizim eve yazın yan apartmandaki üst komşudan ulaşır.
hayvanlara şiddet/insanlar tarafından katledilen hayvanlar; smalı çocuklar/bebekler gibi konuları israrla sıkça gündeme getirerek kendini duyarlı sanan fakat içinden hadsiz bir saldırgan çıkan bir köpektapar.
sma hastası binlerce çocuktan biri olan aysima bebek adına durumu elverip de az çok bağışta bulunmak isteyen olur ya da birilerine duyurup paylaşılmasını sağlar diye duyurmak istedim. bir an için kendinizi o anne babanın yerine koyun.
Faliyet Nr: 21-594
Vakıf bank
Alıcı: Müberra TEMEL
Açıklama: Aysima
TR94 0001 5001 5800 7313 3046 17
BAĞIŞ yaz 1208 mesaj at, 20 TL bağışla.
Faliyet Nr: 21-594
Vakıf bank
Alıcı: Müberra TEMEL
Açıklama: Aysima
TR94 0001 5001 5800 7313 3046 17
BAĞIŞ yaz 1208 mesaj at, 20 TL bağışla.
Kalp ameliyatına alınmış şaklaban.
tip 1 diyabet, kalp, böbrek ve iltihaplı romantizma gibi çokça hastalığa sahipmiş.
modern tıbba ve gavur hekimlerin icat ettiği ilaçlara ne gerek var ki iki oku turp gibi olursun..
tip 1 diyabet, kalp, böbrek ve iltihaplı romantizma gibi çokça hastalığa sahipmiş.
modern tıbba ve gavur hekimlerin icat ettiği ilaçlara ne gerek var ki iki oku turp gibi olursun..
Bektaşidir.
Daha da beter olmasını dilediğimiz; yetmez ama evetçi ergenekon suçlamaları destekçisi pkk muhibi.
https://t24-com-tr.cdn.am...ira-para-cezasi%2C1036208
https://t24-com-tr.cdn.am...ira-para-cezasi%2C1036208
(bkz: mülteci gülü)
ara sıra sadizm krizleri geçiren sivri zeka abimiz.
Üç halifeye lanet okumayanların ölüm emrini verecek ve sırf sünni müslüman diye hiçbir suç işlememiş merhum imam ebu hanife'nin mezarını açtırıp cesedini yaktıracak kadar gözü dönmüş, mezhepçi sapık bir katildir. selim nasıl kendi mezhebinden olmayanları katlettiyse bu da aynı şekilde katletmiştir.
Nabizade nazım'ın 30 yaşında bu dünyadan göçme nedeni olan feci bir hastalık, akciğer veremi (tüberküloz) ile ilgisi yok sanırım. Direkt kemiklere yerleşen bir mikrop sonucu ortaya çıkıyormuş.
Hayata dair iç burkan detaylardan biridir. *
Ya bırakın allasen adamın oğlu ölümden dönmüş, nickaltını polemik yuvasına çevirmişsiniz. Size ne dini inancından; böyle şeyler inançlı veya inançsız insanların başına gelir diye bir genelleme mi var? Her an her şey olabilir. Eminlik yok hayatta. Kaza belaya açık herkes.
Seksli nick alıp da başkalarına vaaz vermeye kalkan riyakarlar, beni sadece tiksindiriyor. Öngörü teşkil edecek hiçbir durum yokken Muhtemelen alkollüdür yazmış eksi almak için orasını burasını yırtan bir troll de, ya sabır.
Bir an Farz edelim ki tengir günahkar bir insan ve bunun bedelini ödeyecek kişi oğlu mu? Suçun şahsiliği ilkesi diye bir şey duymadınız mı hayatta.
Nice zararlı insanlar bu dünyada gram çile çekmeden göçüp gidiyor. Ben ki bir deist olarak; kendimi "bu milletin a*ına koyacağız" diyen, "oğlum paraları sıfırladın mı" diyenlerden tanrı katında daha değerli görüyorum. Her pisliği yapıp (yolsuzluk, talan, rüşvet, torpil, iftira, yalan..) Dindar geçinenleri nazarında benden değerli tutan bir tanrının da ilahi emirlerini kabul etmiyorum.
Seksli nick alıp da başkalarına vaaz vermeye kalkan riyakarlar, beni sadece tiksindiriyor. Öngörü teşkil edecek hiçbir durum yokken Muhtemelen alkollüdür yazmış eksi almak için orasını burasını yırtan bir troll de, ya sabır.
Bir an Farz edelim ki tengir günahkar bir insan ve bunun bedelini ödeyecek kişi oğlu mu? Suçun şahsiliği ilkesi diye bir şey duymadınız mı hayatta.
Nice zararlı insanlar bu dünyada gram çile çekmeden göçüp gidiyor. Ben ki bir deist olarak; kendimi "bu milletin a*ına koyacağız" diyen, "oğlum paraları sıfırladın mı" diyenlerden tanrı katında daha değerli görüyorum. Her pisliği yapıp (yolsuzluk, talan, rüşvet, torpil, iftira, yalan..) Dindar geçinenleri nazarında benden değerli tutan bir tanrının da ilahi emirlerini kabul etmiyorum.
Ülke batıyor değil battı çünkü ülke bu ekonomik enkaz ve dış borç batağından ancak yarı sömürge olarak çıkar..
(bkz: pott hastalığı)
Akciğer kanserine yakalanmış, pek sevmem kendisini ama allah şifa versin.
https://m.haberturk.com/b...ucu-haber-3447270-magazin
https://m.haberturk.com/b...ucu-haber-3447270-magazin
Ambalajı en hoş olan kahvedir, ayrıca yeşil sabunu da bulunur.