bugün
- 21 eylül 2023 fenerbahçe fc nordsjaelland maçı23
- sari sekerim kalbine girerim nickli yazar8
- yalan söylemeyen insan8
- uludağ sözlük kapanırsa olacaklar8
- elektriğe yüzde 30 zam23
- bursa da etek altı fotoğraf çeken market çalışanı19
- beyin yakan sorular sponsorlu
- anın görüntüsü18
- kendini nasıl hissediyorsun21
- evli kadınla ilişki yaşar mısınız23
- üstteki yazara akşam ısmarlamak istenilen içecek8
- grup vitamin tarzı şarkı sözleri10
- bir şey itiraf et13
- şeyh sait14
- sözlük yazarlarının ilişki durumu11
- merve taşkın'ın aylık kazancı21
- savaş cebeci kaan kazgan kavgası27
- excornist kız olsaydı10
- günün sözü12
- bir kadınla on dakika soluksuz öpüşmek15
- sözlüğe koca aramaya gelen kadın yazar11
- rüyamda zehra güneş'e sarılıp öpmem8
- 20249
- kötü hissedildiğinde sığınılan kişi11
- atatürk ün yaptığı en büyük hata10
- iyi bir insandan kötü bir insana dönüşmek18
- 21 eylül 2023 club brugge beşiktaş maçı14
- instagram kullanmıyorsan senle konuşmam diyen kız12
- 21 eylül 2023 faiz kararı21
- 20 eylül 2023 galatasaray kopenhag maçı40
- elysium019
- atatürk fotoğrafına uygunsuz davranan o çocuğu40
- kenan evren8
- üstteki yazar hakkındaki niyetini söyle17
- kemalistlerin atatürk ü hiç eleştirmemesi13
- 8 bin liradan 100 bin liraya çıkan kira9
- sma dilencileri15
- wifi şifresi isteyen komşudan kurtulma yolları15
- akp lilere bir söz bırak10
- iş yerinde mini etek giyen şahıs16
- sözlüğün en güzel kızı olarak beni yaz diyen kız15
- düğünde karşılıklı twerk yapan gelin ve damat8
- yakıta zam geldikçe trafiğin artması14
- husamettin kokorecsever15
- arapları çok seviyorum ne yapmalıyım12
- dincilerin tarihi eğip bükmesi10
- murat kekilli denince akla gelenler25
- geceler uzadıkça zamanın geçmemesi9
- evlenmek isteyip evlenemeyen erkeklere tavsiyeler11
- eslyyum0113
- oflu kafakoparanus12

sevdiği entry'ler
gerçekten biraz saygısızca bir şey paylaşmışım ama bunun saygısızlık olduğunu düşünmemiştim. yazlıkta ablamla komşular yeğenimle arkadaşını başka arkadaşları canınız çekmesin diyerek göndermiş diye makarasını bile yapmışlardı bu yaz. artık saygısızlık yapmıyorum.
bence kötü bir yanı yoktur. burada arkadaş da edindim. seviyorum burayı.
artık yaz kadar sıcak olmayan bir mevsim çok şükür. hala kısa kollu kıyafetim ve şortluyum ama sıcak o kadar da rahatsız etmiyor artık yani gezilebilir.
bir sözlüktür. wowturkey sitesi bile kapanmıştır ona bakılırsa. bence kapanmasın. kıyamete dek var olsun bu site.
acıkmıştır. aç mı kalsın çocuk?
bu senenin eylül ayında kapatılmış. iflas etmiş galiba.
marmarayla yapılabilecek bir eylem ama marmaraya gitmek için otobüse binmek gerekebilir.
kütüphaneler yapması çok güzel ama bizim burada 97'lerin hepsi zeytinburnu'na kısaltılmamışken bizim hat kısaltıldı. ne olurdu aksaray'a da gitseydi. tramvay yaptı okey ama tramvay yaptığı için de otobüsler eminönü'ne gitmiyormuş. 19d'ler kalktı, 522b'ler de cevizlibağ'a giderdi ama gitmiyor artık. umarım 500t'ler de kısaltılmaz. e ne olacak şimdi? 303 otobüsü yenibosna'ya gidiyordu şimdi en fazla avcılar'a kadar gidiyor. avcılar'da 76d'yi bekledim bekledim gelmedi. ama metrobüsleri yenilemesi çok güzel. kendisine oy veririm ama memnun olduğum yönleri kadar memnun olmadığım yönleri de var. yeni vapur hatları açması da iyi.
iyi geceler.
güngören'i doğduğum yer olduğu için severim. bağcılar da bahçelievler'in yukarısı.
80 öncesi dönemde islamcı oluşumlardan biridir.
tuzla'dan daha ileride olmasına rağmen gebze merkezi tuzla'dan daha gelişmiş. sabiha gökçen havalimanı'na otobüs de gidiyor.
büyükşehirde yaşamıyormuş. acaba hangi ilde yaşadığını merak ettim. zaten yaşadığı ili öğrenmem onu tanıyacağım anlamına gelmez ki zaten sözlükten iki kişiyi gördüm. birisi bez bebek nana ve arada buluşuyoruz kendisiyle.
edit: sanırım bolu'da yaşıyor.
edit: sanırım bolu'da yaşıyor.
asla hayırlı bir haberin gelmediği, resmen küçük bir şam'a dönen, istanbul'un keko ve barzo dolu dandik bir ilçesi.
yürümek sağlığa çok faydalı olduğu için yürümek her türlü alır. hareketli bir yaşam, yaşlılıkta zorluk çıkarmaz.
türkiye'de 2020 itibarıyla 30 şehirmiş.
true allah seni bildiği gibi yapsın ,alucralı frank kesin yamuk yumuk ve 1,55 boyundadır ,ne yakışıklısı.
sizce hangisi? bence çok yakın bir mesafeyse yürümek daha iyi ama biraz uzaksa arabayla gitmek daha iyi olabilir.
dün gitmiş olduğum bir mahalle. öğretmenevi'nden yürüyerek gidilebiliyor.
atatürk'e hakaret eden çocuk da imam hatip'te okuyormuş. müstehcen hareket yapmış. bir de gülşen sırf "imam hatip'te okumuş kendisi, sapıklığı oradan geliyor" dediği için üstelik de espiri olmasına rağmen tutuklanmıştı. bu çocuğu da gülşen gibi ya da erdoğan'a bıyık çizen çocuk gibi tutuklasınlar o zaman da aklı başına gelsin. gülşen'e yurt dışı yasağı bile koymuştular. ben 17 yaşında hiç böyle bir şey yapmıyordum.