bugün

sevdiği entry'ler

temenujka

bütün yazdıklarını silmiş. üzüldüm. umarım iyidir.

ormanın ortasındaki terk edilmiş kulübe

görsel

havlayarak köpekleri uzaklaştıran kız

Bu videodan sonraki öneri videom, “dua okuyan, besmele çeken muhabbet kuşu” oldu.. manidar..

Karşımda 20 tane sokak köpeğinin havladığını görsem ne yapacağımı, youtube bile biliyor..

yok mu şöyle tüm gece

Yok mu şöyle saç baş yolmalı, ahlak ve etik kaygıları olmayan bir kavga. Sıkıldım.

görsel

bergüzar gökçe korel

37 yaşında kadın 20 yaşında kadından çok daha güzel aşık olur.

Neyse konu bu değil.

Saçları besleme modeli kestirip taramayınca özgüvenli olunuyor, marjinal olunuyor sanırım.

Papaz gibi olmuşsun demiyor biri de çıkıp.

herkes dalgasına baksın

Bizim 3 kuruşta olsa iyi, kötü bir emekli mayışımız var, idare eder gideriz. gençler bu sartlarda nasıl dalgasına baksın?. Yani dünya s*kime, minare g*ötüme felsefesidir.

yüzüstü yatarsam memelerim sarkar korkusu

görsel
bence sanılandan daha çok "anlaşılabilecek" bir durumdur (bkz: jinekomasti).

bu arada, dayının meme uçlarından şırıldayan su damlalarına da dikkat çekerim ki, iyice içiniz kalksın..

cinsel anlamda tecrübesiz erkek

eskiler, aşırı tecrübeli kadın ve aşırı tecrübesiz erkek, eşit derecede kötüdür, derlerdi..

ben uyarmış olayım..

alışveriş yapan erkek tatlılığı

Yauf ne tatlılığı. Ben alışveriş yaparken fatih Terim gibi mimik yapmaya başlarım, aşırı gergin olurum, terlerim, sağa sola bakışlar atarım.

Bir kere ne alacağımı unutuyorum, hatırlasam bu sefer hangisi alayım diye arada kalıyorum.

Hele hele o şarküteri bölümü yok mu, tam çıldırmalık, bu ne kadar fazla çeşit böyle ya. Gel de karar ver şimdi.

görsel

kız mı erkeği tavlar erkek mi kızı

Kız kendisine yaklasmana izin verir, sen de kızı tavladigini sanirsin.

yemek yiyen kişiyi yutan tabak

(bkz: cigara fısmış dedikten 5dk sonra)

namussuz

vatana millete faydalı olmayı aklına bile getirmeyip; bilakis, her fırsatta zarar veren/vermeyi düşünen, isteyen, arzulayan insan modelidir.

babadan oğula nesildir bunlar genelde. soyları kurumaz bir türlü. haram ile döllenmişlerdir.

kedicikler

Dans olmasın o?

Benim için en fantastik yanları; kadından başka her şeye benzeyen mini etekli bir canlı, güya erotik hareketler yapıp yerime oturduktan sonra, benzeri canlı formlarının “falangül namaza başladı hocam”, “maaaaşallah”, “iffetime düşkünüm hocam” geyiklerine girmeleri..

uykuda ölmek

parmaris longus kası (bilekte) bizim ağaçlarda yaşadığımız dönemlerden kalma canlılar olduğumuza dair veri sağlar.
Jock London Ademden Önce kitabında ağaçlarda yaşayan insanlardan bahseder.
Vahsi hayvanlara yem olmamak için ağaçta uyuyan bu homininlerin en büyük korkusu ağaçtan düşerek ölmek.
Çünkü uyku anı ağaçtan düşerek ölmezler çok fazla.
irkilerek rüyalardan uyanma sebebimizin atalardan gelen kolleftif bilinç altı ile ilgili...
Eğer irkilerek uyanmamışsanız rüyanızda yere çakılmışsanız muhtemelen rüyanızda ölmüşsünüzdür...

nickli görülünce mutlu olunan yazarlar

lütfen beni temenujka ile aynı yerde anmayın. teşekkürler.

şirinler

sahurdayız uludağ sözlük

görsel

sözlük yakışıklılarının fotoğrafları

Hayırlı ramazanlar.
(img:#2298736)

almanya bizi gısganiyiii

bu sırrı içimde daha fazla tutamayacağım, ben de almanya'yı kıskanıyorum..

bi tane daha al

ramazan bayramında özellikle çocuklara uzatılan şekerlik, bu sözü söylemeden geri çekilmez. allah razı olsun ev sahibi, bir çocuğu daha mutlu ettin. çocuktur kardeşim, şeker de yiyecek çikolata da, onun şeker bayramı bu, harçlığını da verin bakim, mavilik olsun.

ben pek mahcup bir çocuk idim, misafirlikte gıkım çıkmaz, yerimden bile kalkmazdım. misafirlikte bir şekerimiz var, buna da karışmayın be kardeşim.

annemin gözüme bakıp "çok şeker yedin oğlum..." demeleri, "aman nolacak ilerde veririm kilo" düşüncemle bertaraf ediliyordu.

ya en sevdiğim abla hangi abladır biliyor musun? bi' tane daha al der alırsın da, kısık sesle "al al şundanda al sonra yersin" diyen abla var ya, yav sen ne güzel kadınsın abla heyran.

https://i.hizliresim.com/il9eh5h.gif