bugün

entry'ler (18451)

paşaköyspor

2024-2025 sezonu itibariyle manisa birinci amatör ligi merkez b grubunda mücadele eden takım.

simav gölköyüspor

2024-2025 sezonu itibariyle kütahya ikinci amatör ligi simav grubunda mücadele eden takım.

menzil şeyhinin lüks aracı

sözlük züğürtlerinin çenesini yorandır.

filede bulunan muhteşem ürünler

ürünlerinden önce kullandıkları kaliteli alışveriş arabaları. çalıştığım zincir marketin deposuna her hafta 2 sokak ötedeki file arabası kaçırıyorum. kendi arabalarımız 2 çuval patateste yusuf yusuf çekerken file arbaaları 3 çuval atıncsa yok mu daha deyip bana mısın demiyor.

los angeles ayaklanması

türk hava sahasında olaylara çekirdek ve kola eşliğinde fransız takılıyorum. beklentim san andreas fayının uyanmasıdı. halk uyanınca faya gerek kalmadı gibi.

che guevara yozgatlı olsaydı

her seçim akp ye oy verir. müritlerine oyun büyük yeğenim diye akıl verirdi.

karaağaç köyüspor

2024-2025 sezonu itibariyle kırklareli ömer yazıcı ikinci Amatör ligi a grubunda mücadele eden takım.

mc hijyen rüzgarlı futbol kulübü

2024-2025 sezonu itibariyle karabük metin güney birinci amatör ligi b grubunda mücadele eden takım.

reyhanlı gençlerbirliği

2024-2025 sezonu itibariyle hatay ikinci amatör ligi a grubunda mücadele eden takım.

unfollowerstats com

elon musk denen spastik özürlü şahış twitter'ı satın alıp x e çevirmeden önce takip ettiğiniz halde sizi takip etmeyen, sizi takip ettikleri halde sizin takip etmediklerinizi gösteren, karşılıkla takipleştiğiniz ama uzun süre faal olmayan kişinin en son ne zaman tweet attığı vs gibi bu konuda hizmet veren faydalı bir siteydi.

salyazıspor

2024-2025 sezonu itibariyle gümüşhane birinci amatör liginde mücadele eden takım.

ankara

her yağmurda deniz keyfi yaşayan şehir.

(bkz: feribot seferleri koymayanlar utansın)

cumayı kilisede kılmak

genelde bizans döneminde kilise olarak inşa edilip osmanlı döneminde camiye çevrilen yapılarda cuma kılmaktır.

1934 selamlar köyü gsk

2024-2025 sezonu itibariyle düzce ikinci amatör ligi c grubunda mücadele eden takım.

gecenin şarkısı

https://youtu.be/l9i-0AX5sdo?si=cbTG1jSIjMrW5PS-

Bedenim burda fakat ruhum kabul etmiyor.

kelebeğin kabusu

(bkz: inci taneleri)

inci taneleri

yılmaz erdoğan'ın başrolünde oynadığı asıl isminin kelebeğin kabusu olması gereken dizi.

27 mayıs hürriyet ve anayasa bayramı

15 temmuz'un atası olan bayram. 15 temmuz da yakın zamanda 27 mayıs gibi kaybolacaktır.

ilhan cavcav

masai mara da impala kemiren yırtıcıların arasına scout ordusuyla dalıp nice yamyamları türk futboluna katarak türk futboluna büyük destekleri olmuş rahmetli büyük insan.

(bkz: ruhun şad olsun)

efelerspor

2024-2025 sezonu itibariyle denizli ikinci amatör ligi a grubunda mücadele eden takım.