bugün

entry'ler (391)

jorge fernando pinheiro de jesus

Sezon sonu yolcu. Şu adamı parlatıp durmayın. Eğer yanılırsam bu entry’mi ss alıp sezon sonunda benimle taşak geçebilirsiniz. Bu kadar da iddialı konuşuyorum.

Bitik sevilla’yı eleyememiş bir td kendisi. Entry bu kadar. iyi bir td olsa fenerbahçe bu kadroyla finali bile görebilirdi.

pizzanın evrimi 4 milyar yıl

Lahmacundan farkı yok dediler kavede.

phoebe buffay

tam bir bipolar. joey ile birlikte en güldüğüm friends karakteri. bu ikiliden sonra da ross çatlağı geliyor.

joey tribbiani

friends'in phoebe ile birlikte en matrak karakteri. mr. 'how you doin' al pacino'nun kıç aktörü.

o kendini bilen kim lan

merak edilen yazardır. açıklasın.

özel isim dışında da kullanılan erkek isimleri

deniz.

ilginç isim ha, hem kadın ismi hem de yazın serinlemek için girdiğimiz şeyin ismi. ecnebiler de dennis diyor bu isme. ama denize 'sea' diyorlar.

gaviscon

özellikle double action olanı mide yanması ve ekşimesine anında etki eder. tadı kötüdür ama midenizdeki rahatsızlık anında düzelir.

zehirin şifası süt ile incir

incir kuruysa sütle birlikte laktoz intöleransı yaşayan kişilere heyecan dolu saatler yaşatabilir. sakın ha sakın böyle bir şey yapıp otobüsle uzun yola çıkmayın. o yol bitmez.

19 mart 2023 alanyaspor fenerbahçe maçı

fener bu maçı verirse taraftarları hiç şampiyonluk hayali kurmasın. gs puan kaybetmişken fenerin bu maçta beraberlik lüksü bile yok.

bay bay evet diyen adamı susturmak

samsun pidesi

bafra'nın pazar sabahı kahvaltısıdır.

(bkz: bafra pidesi)

buhranabi

yeni bir yazar kardeş. merhaba sana yazar kardeş.

pidem

ilk açıldığında pide fiyatları çok ucuzdu ama ne yazık ki o da son zamlardan nasibini aldı.

millet ittifakı

oy vermeyeceğim ittifaktır. kılıçtaroğlu'nun adaylığını desteklemiyorum.

oyum muharrem ince'ye olacak.

ben vuruldukça çoğalırım yılanoğlu

(bkz: men gelirem)

şampiyon fenerbahçe

Ulan gs’nin bir yerde takılacağı zaten biliniyordu. Gs’den iyi takım değiller hemen havaya giriyorlar. Şimdi hiç biz konya’ya dört attık demeyin konya’daki maçta 1-0 yenilmiştiniz. Gs’de arena’daki maçı kazanmıştı. Konya deplasmanı kolay değil, görmediniz mi taraftarları? Hele rakip gs gibi büyük takım olunca ekstra hırs yapıyorlar. Karşılarında kasımpaşa varken böyle hırs yapmazlar ama fb gs bjk gördü mü real madrid kesiliverirler.

Fenerbahçe gs’den iyi takım olsaydı kadıköy’de gidip 3 yemezdi gs’den. Eline tarihi fırsat geçmişken, gs’yi dağıtabilecekken gidip yenildiler hem de rezalet bir futbolla. Hep söylüyorum fenerbahçe büyük maçlarda tökezliyor, gider bjk derbisinde ya kaybeder ya da berabere kalır. Yine gs farkı açar.

Fb sevilla’yı eleyebilseydi gs’ye yazık olabilir derdim, ama o ruhsuz tribünlerle ve jesus dedemle işleri zor.

kemal kılıçdaroğlunu desteklemiyorsan aktrollsün

y-chp'lilerin ünlü zırvası.

sakın ha sakın ben muharrem ince'yi destekliyorum demeyin. oy bölmekle suçlanırsınız. üstüne üstlük gizli akp'li ilan edilirsiniz.

hayır muharrem ince'ye değil 75 yaşındaki, 2011'den beri seçim üstüne seçim kaybeden, bunlara rağmen halen chp koltuğunda oturan ve cb adayı olan kemal kılıçtaroğlu'na oy vereceksiniz.

friends izlemeyen insan

how i met your mother izlemiştir. o'nu da izlemediyse yuh artık.

siz sihirli annem izlerken biz friends izlerdik.

ortalığı çoh garıştırdılar tayyibe verecem gene

az önce kavede hüsam emminin söylediği söz.

cuhapeye verecektim ah parti ehonomiyi çöhertti diyordu, ama iyip'in masadan kalkıp tekrar oturması ve kılıçlaroğlu'nun aday olması sebebiyle adamın gözü korkmuş. ortalığı karıştırdılar diyor.

halk tv

a haber'in sol versiyonu.