bugün
- kürt halkının chp'ye oy vereceğini zannetmek19
- eskimo erkeklerinin cinsel performansı10
- hiç kocasını aldatan bir türbanlı olmaması25
- hüdapar'a hizbullahçı diyen insan zekası15
- bir sözlük kızının ayaklarını öpe öpe ısıtmak14
- kadınlar ne ister32
- akp seçimi kaybederse gitmiyorum dermi23
- sosyal medyada 200 bin kişilik troll ordumuz var20
- sadece türkiyede olacak olaylar33
- kemal kılıçdaroğlu16
- bugün özlenen kişiye birkaç satır bırak12
- enner valencia10
- uludağ sözlük büyük 2023 seçim anketi13
- öpüle öpüle uyutulmak9
- togg44
- gaz fren debriyaja aynı anda basarsak ne olur19
- 7 adet hurma yiyen birine zehir ve sihir işlemez33
- kuvayi milliye11
- donald trump'ın tutuklanması9
- bir erkeğe en çok yakışan aksesuar13
- şu anda çalan şarkı17
- elin oğlu diplomana değil yaptığın pilava bakar11
- bir sigara mı yaksak15
- millet ittifakı16
- unutulmaz film replikleri20
- arkadaşlar imlasızsınız13
- kadınların aldatan erkekten vazgeçememesi16
- 19 mart 2023 alanyaspor fenerbahçe maçı20
- galatasaray taraftarı8
- müslüman olan hiçbir ülkenin gelişmemiş olması29
- bana film önerenin kırk yıl kölesi olurum30
- 18 mart çanakkale zaferi23
- muharrem ince8
- ekonomi iyi diyenlere21
- iş hayatında başarılı olmanın sırları27
- anın görüntüsü21
- sel deprem kuraklık8
- 113 bin entry girmek8
- kemalistlerin israil'i çok sevme nedeni24
- hüdaparın skandal türk bayrağı açıklaması18
- istanbul12
- kaçaklara müdahale eden subayların tutuklanması17
- akp müteahhitlerinin kız kulesini yıkması15
- muharrem inceye oy atacak yazarlar veritabanı30
- şapka takmadığı için idam edilen hulki dayı9
- hilal kaplanın yine baş örtü mağduriyeti yapması12
- kk'nın hdp'nin ayağına gitmesi23
- işkembe çorbası23
- psikolojinizi nasıl destekliyorsunuz39
- yumurtanın kolisinin 100 lira olması10

entry'ler (391)
Sezon sonu yolcu. Şu adamı parlatıp durmayın. Eğer yanılırsam bu entry’mi ss alıp sezon sonunda benimle taşak geçebilirsiniz. Bu kadar da iddialı konuşuyorum.
Bitik sevilla’yı eleyememiş bir td kendisi. Entry bu kadar. iyi bir td olsa fenerbahçe bu kadroyla finali bile görebilirdi.
Bitik sevilla’yı eleyememiş bir td kendisi. Entry bu kadar. iyi bir td olsa fenerbahçe bu kadroyla finali bile görebilirdi.
Lahmacundan farkı yok dediler kavede.
tam bir bipolar. joey ile birlikte en güldüğüm friends karakteri. bu ikiliden sonra da ross çatlağı geliyor.
friends'in phoebe ile birlikte en matrak karakteri. mr. 'how you doin' al pacino'nun kıç aktörü.
merak edilen yazardır. açıklasın.
deniz.
ilginç isim ha, hem kadın ismi hem de yazın serinlemek için girdiğimiz şeyin ismi. ecnebiler de dennis diyor bu isme. ama denize 'sea' diyorlar.
ilginç isim ha, hem kadın ismi hem de yazın serinlemek için girdiğimiz şeyin ismi. ecnebiler de dennis diyor bu isme. ama denize 'sea' diyorlar.
özellikle double action olanı mide yanması ve ekşimesine anında etki eder. tadı kötüdür ama midenizdeki rahatsızlık anında düzelir.
incir kuruysa sütle birlikte laktoz intöleransı yaşayan kişilere heyecan dolu saatler yaşatabilir. sakın ha sakın böyle bir şey yapıp otobüsle uzun yola çıkmayın. o yol bitmez.
fener bu maçı verirse taraftarları hiç şampiyonluk hayali kurmasın. gs puan kaybetmişken fenerin bu maçta beraberlik lüksü bile yok.
yeni bir yazar kardeş. merhaba sana yazar kardeş.
ilk açıldığında pide fiyatları çok ucuzdu ama ne yazık ki o da son zamlardan nasibini aldı.
oy vermeyeceğim ittifaktır. kılıçtaroğlu'nun adaylığını desteklemiyorum.
oyum muharrem ince'ye olacak.
oyum muharrem ince'ye olacak.
Ulan gs’nin bir yerde takılacağı zaten biliniyordu. Gs’den iyi takım değiller hemen havaya giriyorlar. Şimdi hiç biz konya’ya dört attık demeyin konya’daki maçta 1-0 yenilmiştiniz. Gs’de arena’daki maçı kazanmıştı. Konya deplasmanı kolay değil, görmediniz mi taraftarları? Hele rakip gs gibi büyük takım olunca ekstra hırs yapıyorlar. Karşılarında kasımpaşa varken böyle hırs yapmazlar ama fb gs bjk gördü mü real madrid kesiliverirler.
Fenerbahçe gs’den iyi takım olsaydı kadıköy’de gidip 3 yemezdi gs’den. Eline tarihi fırsat geçmişken, gs’yi dağıtabilecekken gidip yenildiler hem de rezalet bir futbolla. Hep söylüyorum fenerbahçe büyük maçlarda tökezliyor, gider bjk derbisinde ya kaybeder ya da berabere kalır. Yine gs farkı açar.
Fb sevilla’yı eleyebilseydi gs’ye yazık olabilir derdim, ama o ruhsuz tribünlerle ve jesus dedemle işleri zor.
Fenerbahçe gs’den iyi takım olsaydı kadıköy’de gidip 3 yemezdi gs’den. Eline tarihi fırsat geçmişken, gs’yi dağıtabilecekken gidip yenildiler hem de rezalet bir futbolla. Hep söylüyorum fenerbahçe büyük maçlarda tökezliyor, gider bjk derbisinde ya kaybeder ya da berabere kalır. Yine gs farkı açar.
Fb sevilla’yı eleyebilseydi gs’ye yazık olabilir derdim, ama o ruhsuz tribünlerle ve jesus dedemle işleri zor.
y-chp'lilerin ünlü zırvası.
sakın ha sakın ben muharrem ince'yi destekliyorum demeyin. oy bölmekle suçlanırsınız. üstüne üstlük gizli akp'li ilan edilirsiniz.
hayır muharrem ince'ye değil 75 yaşındaki, 2011'den beri seçim üstüne seçim kaybeden, bunlara rağmen halen chp koltuğunda oturan ve cb adayı olan kemal kılıçtaroğlu'na oy vereceksiniz.
sakın ha sakın ben muharrem ince'yi destekliyorum demeyin. oy bölmekle suçlanırsınız. üstüne üstlük gizli akp'li ilan edilirsiniz.
hayır muharrem ince'ye değil 75 yaşındaki, 2011'den beri seçim üstüne seçim kaybeden, bunlara rağmen halen chp koltuğunda oturan ve cb adayı olan kemal kılıçtaroğlu'na oy vereceksiniz.
how i met your mother izlemiştir. o'nu da izlemediyse yuh artık.
siz sihirli annem izlerken biz friends izlerdik.
siz sihirli annem izlerken biz friends izlerdik.
az önce kavede hüsam emminin söylediği söz.
cuhapeye verecektim ah parti ehonomiyi çöhertti diyordu, ama iyip'in masadan kalkıp tekrar oturması ve kılıçlaroğlu'nun aday olması sebebiyle adamın gözü korkmuş. ortalığı karıştırdılar diyor.
cuhapeye verecektim ah parti ehonomiyi çöhertti diyordu, ama iyip'in masadan kalkıp tekrar oturması ve kılıçlaroğlu'nun aday olması sebebiyle adamın gözü korkmuş. ortalığı karıştırdılar diyor.
a haber'in sol versiyonu.