bugün
- yazarların psikolojik durumları20
- memesi erkek memesinden küçük olan kadınlar16
- karısına çiçek alan erkek8
- sadece erkeklerin maymundan gelmiş olma ihtimali18
- 9 eylül 2024 türkiye izlanda maçı12
- sözlüğün en güzel kızlarıyla sevgili olmuş erkek13
- narin güran38
- başkalarının mutsuzluğundan mutlu olmak10
- kerem aktürkoğlu22
- patlatayım mı bi kurufasülye kocacım9
- 9 eylül izmir in kurtuluşu14
- mis kaşarda küf skandalı9
- anın görüntüsü13
- kahve makinelerinin pahalı olması13
- yarın balık yiyecek olmam9
- sözlük kızlarının bohçaları8
- gss borcunu ödemeyenlerin icraya verilmesi10
- rüyalarınızı yorumluyorum15
- faiz yer misiniz'ya da yiyor musunuz8
- filip kostic11
- sözlük erkeklerine hediye edilmek istenenler8
- arkadaşlar hesabı satıyorum18
- gesi baglarinda don ariyorum nickli yazar9
- ne mutlu türk üm demek bir ırkçı sözdür17
- insanı en çok rahatlatan koku16
- bir sigara mı yaksak15
- mustafa kemal'in askerleriyiz diyen it sürüleri23
- 900 bine alınabilecek suv araçlar9
- bugün çok az yazarın online olması9
- sanal seks uğruna sözlükte fink atan piç yazar12
- hüdapar'ın dem den farkı34
- giresun'a gelen kızlar itinayla gezdirilir14
- mustafa kemal'in askerleriyiz11
- 42 buçuk numara kadın ayağı9
- kadinini doyuramayan erkek8
- hangi yazarı banyoda yıkardın20
- islamiyet11
- menuet19
- arkadaşlar bu çanta nasıl22
- kent lokantaları9
- üstün zekalı sözlük kızları11
- bu kılıçları kime çekiyorsunuz41
- şeriatçı kürtçü kardeşliği12
- takı düşkünü kadının zeka seviyesi9
- en itici insan tipleri18
- gavatlığın normalleşmeye başlaması13
- akp seçmeni9
- süslü laflarla kızları kandırmak8
- küresel gocu kavgası18
- türkiye nin girişine yazılması gereken söz26
entry'ler (3210)
Uzun bir süre entry girmiyordum ama bu troll başlığı görünce dayanamadım.
Almanya ilk mercedes otomobilini ürettiğinde tc yerine Osmanlı vardı bu birincisi.
ikincisi evet almanya otomobilini üretirken o çok sevilen ulu hakan aptulhamit hareminde cariye kovalamakla meşguldü.
görsel
Almanya ilk mercedes otomobilini ürettiğinde tc yerine Osmanlı vardı bu birincisi.
ikincisi evet almanya otomobilini üretirken o çok sevilen ulu hakan aptulhamit hareminde cariye kovalamakla meşguldü.
görsel
hükümete yakın müteahitlere ait 2012 yılında yazdığım eleştirilsel entry lerimi dile kolay 10 yıl sonra farketmiş (yada talimat almış) ve silmiş modlara sahip sözlük.
görsel
işin daha trajikomik tarafı benim entry im hakaret ve dezenformason vb içermemesine rağmen yasal yönden sıkıntı çıkarabilirken bu entry olduğunca duruyor.
(#46066866)
edit imla ve görsel.
görsel
işin daha trajikomik tarafı benim entry im hakaret ve dezenformason vb içermemesine rağmen yasal yönden sıkıntı çıkarabilirken bu entry olduğunca duruyor.
(#46066866)
edit imla ve görsel.
Siyasal islamcıların düşünce yapısının özetidir. Yandaş bir medya platformunda hükumet lehine konuştuğun sürece istediğin kadar açık saçık giyilebilir istediğini yapabilirsin.
görsel
görsel
7 yıl mı? Çoluk çocuk ile muhatap oluyormuşum burda.
görsel
Tabiki de 1.5 olucak.
Tabiki de 1.5 olucak.
Başlık açılalı 15 yıl olmuş. Hala icraat yok.
Ateşi bol olsun. Kendi yayın organlarında hala hizmet diye zırvalamışlar. Gerçi kendilerince büyük şeytan ABD ye hizmet etmeye her koşulda devam ediyorlar.
Hakim rüzgar yol değiştirmezse fena vuracak diyorlar.
Sami dillerinden birinden seçilmiş.
iş yerinde bir hanım arkadaşla bir durumu izah ederken alan diyeceğime anal demiştim. Yer yarılsa içine girsem dedim.
Malının 40 da 1 paylaş diyen islamiyettir. Siz bakmayın Amerikan kapitalizmi güdümündeki siyasal islamcılara.
Bu platformda ara ara tartışılır Allah varsa niye Afrika'da ki çocuklar açlıktan ölüyor diye.
Jeff bezos, Bill Gates, Elon Musk vb zenginlerin servetlerini 40 da 1ini yoksullara bağışladıklarını düşünün. Bu durumda dünyada tek aç kalır mıydı? Yardım fon ve vakıflarını geçin hepsi vergiden kaçmak ve daha çok servet edinmek için yapılmış hileler.
Bu platformda ara ara tartışılır Allah varsa niye Afrika'da ki çocuklar açlıktan ölüyor diye.
Jeff bezos, Bill Gates, Elon Musk vb zenginlerin servetlerini 40 da 1ini yoksullara bağışladıklarını düşünün. Bu durumda dünyada tek aç kalır mıydı? Yardım fon ve vakıflarını geçin hepsi vergiden kaçmak ve daha çok servet edinmek için yapılmış hileler.
Böyle olacağını biliyordum. Putin eski KGB ajanı olması hasebiyle kimsenin Rusya'ya karşı bir askeri müdahale de bulunamayacağını zaten biliyordu. En fazla sikim sonik bir kaç ekonomik yaptırım olacağını kahvedeki emmi bile biliyordu.
Putin hali hazırda doğalgaz tedariğinde Avrupa'da tekel ne yaptırım uygulayabilirler ki?
Putin hali hazırda doğalgaz tedariğinde Avrupa'da tekel ne yaptırım uygulayabilirler ki?
Neden haber olduğunu ve tartışıldığını anlayamadığım olay.
Birincisi adamın zaten böyle bir inancı yokmuş. inanmayan adama istemediği halde böyle bir tören ve ritüel uygulamak zaten abes.
ikincisi bazı arkadaşlar vergilerimiz falan demiş. Olay Almanya'da geçiyor ve haberde de imam, maktülün sağlığında fona üye olmadığını ve ödeme yapmadığını belirtmiş.
Birincisi adamın zaten böyle bir inancı yokmuş. inanmayan adama istemediği halde böyle bir tören ve ritüel uygulamak zaten abes.
ikincisi bazı arkadaşlar vergilerimiz falan demiş. Olay Almanya'da geçiyor ve haberde de imam, maktülün sağlığında fona üye olmadığını ve ödeme yapmadığını belirtmiş.
Kürt tür.
Aynı isimdeki marka gibi gazoz olmuştur. Mod ve Yönetim el birliği ile zoru başararak bu duruma getirdiler.
Yaklaşık 20 ye yakın yolculuk yaptım. Hepsinde araç kullanıcısı bendim. Çoğu kez gariban öğrenciler denk geldiği için para almadım zaten amacım 2 saatlik yolda sohbet muhabbet ile vakit geçsin diyeydi. Yolcuları kabul etmeden önce kişi hakkındaki yorumları okumak çok faydalı oluyor yoksa durduk yerde kendimi niye riske atıyım. Şu sıralar yolculardan abi ücret ne kadar diye çok soru alıyorum cevap olarak uygulama ne yazıyorsa o diyorum şaşırıyorlar. Sonradan öğrendim bazı oç ler 50 TL uygulama üstünden ilan verip yolculukta 200 TL istemeye başlamış.