bugün
- akp'nin yüzde 50 oy aldığı anket11
- sözlüğün en zeki kadını24
- sözlük hanımlarının bugünkü kıyafetleri71
- onu özlediniz mi23
- iş yerinden sevgili yapmak11
- izmir deki kesif bok kokusu8
- bir kadının sevişmek istediği nasıl anlaşılır36
- hz mehdi istanbul da zuhur etmiştir13
- benzinin litresi 24 lira oldu13
- yazarların dini inancı21
- fatih terim14
- kablosuz kulaklıklar22
- galatasaray da beşinci fatih terim dönemi11
- erşan kuneri22
- maymun çiçeği virüsü23
- turkmen begi11
- kızlarda aranılan özellikler24
- başı açık kadının duası kabul olmaz32
- suriye iç savaşına çözüm üret14
- kazara kılıçdaroğlu seçilse ne olur sorunsalı17
- ikramını reddedince inatla ısrar eden tip9
- yarbay podolski13
- anın görüntüsü46
- old quiet sleeper20
- müsabakayı kaybeden sporcuya tokat atan antrenör16
- türkiyeye zarar veren iki grup25
- her gece sevişmek isteyen kadın8
- gece uyuma'ya konuşalım diyen cin10
- sevgilinizle neden berabersiniz12
- erkeklerin hayalindeki kadın tipi14
- karım beni aldatır diye evlenmeyen adam11
- edip yüksel8
- erkeklerin makyajsız kız sevme nedenleri35
- 20 mayıs 2022 antalyaspor galatasaray maçı9
- kemal sunalın en güzel filmi13
- hoşlanılan kıza gel italya'ya gidelim demek26
- okulun kuytu köşesinde sevişen liseli kız11
- özel hastane vs devlet hastanesi13
- grumpy charming9
- ümit özdağ19
- hakarete karşılık vermek8
- cumhurbaşkanı olsaydınız ilk ne yapardınız19
- bir kızı kırmadan reddetme yöntemleri24
- ingilizce entry giriyoruz kampanyası11
- evde çıplak gezmek28
- kargo beklemek9
- kedisiz ve köpeksiz sokaklar istiyoruz8
- ev fiyatları neden bu kadar pahalı sorunsalı8
- para var huzur yok18
- bir sabah uyandınız ve dünyada tek siz varsınız21

entry'ler (1649)
10 yıllık bir süre için suriye'nin kuzeyine 40 km derinliğinde bir hatta türkmenlerden oluşturulacak jandarma ve polis gücünün konuşlandırılması. bölgenin demografik yapısının yeniden değiştirilmesi. tr saflarında savaşan savaşçılar ve aileleri için rejimin çok kapsamlı af yayımlaması ve doğu suriye'de pkk'ya karşı ortak harekat yapılması. ele geçirilen bölgelerin rejime bırakılıp pkk'nın elemine edilmesi ve kapsamlı anayasa ile seçime gidilmesi. tüm tarafların haklarının gözetildiği siyasi bir mekanizma kurulması ve son olarak ülkenin yeniden imarı meselesi. muhaliflere uzunca bi süre destek verilip savaş uzadığı için maalesef tazminat ödemek durumunda olan türkiye'nin bunun için suriyelilere üniversite eğitimi verip ülkesine göndermesi.
finito.
5 dk'da götten uydurdum senaryoyu.
finito.
5 dk'da götten uydurdum senaryoyu.
call of duty'de koşarken ölen ordudur.
şaka maka sadece mitten ibaret ve tek caydırıcılığı nükleer güç amk.
yere göğe sığdırılamayan rus ordusu ukrayna gibi sikindirik bi güce bile adam akıllı karşı koyamadı. sikindirik diyorum çünkü ordusu paramiliter güçlerden yardım alacak kadar zayıftı.
türk ordusu bunları parçalamaz analarını bile siker.
şaka maka sadece mitten ibaret ve tek caydırıcılığı nükleer güç amk.
yere göğe sığdırılamayan rus ordusu ukrayna gibi sikindirik bi güce bile adam akıllı karşı koyamadı. sikindirik diyorum çünkü ordusu paramiliter güçlerden yardım alacak kadar zayıftı.
türk ordusu bunları parçalamaz analarını bile siker.
100 liralık şayomi kullanıyorum. şu an izlediğim filmi kulaklık azıcık şarj olsun diye 3. durduruşum amk.
kablolu kulaklığı boşluk anımda ısırmak gibi ibnece bi huyum var amk yoksa kablolu candır lan.
kablolu kulaklığı boşluk anımda ısırmak gibi ibnece bi huyum var amk yoksa kablolu candır lan.
dikkat topladığı söylenen ilaç.
denedim, etkisini göremedim.
denedim, etkisini göremedim.
hala eski tasarımı kullanıyorum.
sokayım yenisine.
sokayım yenisine.
yazdığınız herhangi bir giri içerisinde sevgilinizin olduğunu belirtmişseniz, ya da birlikte olduğunuz birinden bahsetmişseniz haset ibneler tarafından eksi yağmuruna tutulduğunuz platform.
asosyal yavşaklar. neyseki kredi borcumun bitmesine üç ay kaldığı için ben de pek sosyal sayılmam o yüzden fazla vurmucam size ibneler.
asosyal yavşaklar. neyseki kredi borcumun bitmesine üç ay kaldığı için ben de pek sosyal sayılmam o yüzden fazla vurmucam size ibneler.
nemfomanyaktır ya da cinselliğini yeni keşfetmiş kadındır.
tecrübe etmiş biri olarak diyorum ki başa beladır. hoş gözükse de psikolojik olarak deforme oluyorsunuz o yüzden hevesinizi aldıktan sonra son sürat kaçın.
tecrübe etmiş biri olarak diyorum ki başa beladır. hoş gözükse de psikolojik olarak deforme oluyorsunuz o yüzden hevesinizi aldıktan sonra son sürat kaçın.
Utanmıyor musun lan duygularımızla oynamaya.
Oylar zafer e eet.
Oylar zafer e eet.
Tamamen mantıksal sebeplerden ötürü.
galiba bağyan olan yuvzır.
elimden tutup benimle birlikte seçim günü mazbatayı zafer partisi'ne vurur musun ?
elimden tutup benimle birlikte seçim günü mazbatayı zafer partisi'ne vurur musun ?
keşke orada onlara recm cezası verseydin madem frank aga.
ne demiş ünlü alim "eline, diline, beline hakim ol" ne demiş peygamber "ayıpları örtün, konuşmayın"
daha neler neler. önce insan kendine bakmalı. sokakta sevişsinler bizene arkadaş. biz kendi ahlakımızı düşünelim.
ne demiş ünlü alim "eline, diline, beline hakim ol" ne demiş peygamber "ayıpları örtün, konuşmayın"
daha neler neler. önce insan kendine bakmalı. sokakta sevişsinler bizene arkadaş. biz kendi ahlakımızı düşünelim.
simpsonlar işi fake gibi.
ayrıca bizim dış yardıma, elçilerle yemek yemeye ihtiyacımız yok. türk milleti bugünleri de atlatır, zaferle atlatır.
ayrıca bizim dış yardıma, elçilerle yemek yemeye ihtiyacımız yok. türk milleti bugünleri de atlatır, zaferle atlatır.
az önce başlığı görmemle zaafıma yenik düşüp mekanda hatunla çekildiğim fotoğrafı atacaktım mlsf gözler bukalemuna döndüğü için atmaktan vazgeçtim. çok talep olursa atarım ama yüzleri karalarım elbette. tam taşak geçmelik foti.
liseye kadar belki.
sonrası sağlıksal bozukluk bence.
bir de ten uyumu diye bir şey yok kendinizi kandırmayın amk.
sonrası sağlıksal bozukluk bence.
bir de ten uyumu diye bir şey yok kendinizi kandırmayın amk.
afedersiniz b*bacancıdır, siyasi hasmımdır, zafer partisi polemikleri yüzünden de kanlımdır ama öyle yamuk tiplerden de değildir.
üzerine atılan iftiralara inanmam.
sarı mikrofon dayi.
üzerine atılan iftiralara inanmam.
sarı mikrofon dayi.
sözlükteki gereksizlerden biri.
seks hikayeleri yazan bu abazan herif 12 yaşında falan değilse ailesine sabır diliyorum.
bakın burası çok önemli, bu işin geçmişi 13 bin yıl öncesine kadar gidiyor amk
http://www.dunyaninilkler...vatifi-en-eski-kondom.jpg
seks hikayeleri yazan bu abazan herif 12 yaşında falan değilse ailesine sabır diliyorum.
bakın burası çok önemli, bu işin geçmişi 13 bin yıl öncesine kadar gidiyor amk
http://www.dunyaninilkler...vatifi-en-eski-kondom.jpg
normal sözlük'le kafayı yemiş ilginç bi çar.
çocuk gibi oradaki yazarlarla orada uğraşmak yerine burada mızmızlanıyor.
ilginç bir vaka.
çocuk gibi oradaki yazarlarla orada uğraşmak yerine burada mızmızlanıyor.
ilginç bir vaka.
çevrilmemesi büyük bir acı.
en ünlü propaganda kitapları mindwar ve edward bernays'ın yazmış olduğu propaganda kitapları maalesef ingiliççe.
david rockefeller'ın girişimcilik ve ticaretle ilgili yazdığı kitaplar ingilizce.
bunlara ulaşmak ayrı dert, dil öğrenmek ayrı dert amk.
en ünlü propaganda kitapları mindwar ve edward bernays'ın yazmış olduğu propaganda kitapları maalesef ingiliççe.
david rockefeller'ın girişimcilik ve ticaretle ilgili yazdığı kitaplar ingilizce.
bunlara ulaşmak ayrı dert, dil öğrenmek ayrı dert amk.