bugün

entry'ler (372)

türkiye avrupa ülkesi mi

telefon koduna göre değildir. çünkü +9 ile başlayan kodlar orta doğu ülkelerine aittir.

mesleğini söylemeden anlat

şu an işsizim, devlet bana kyk bursu versin, ölene kadar işsiz yaşarım. sizi toplantıya davet ediyoruz diye email geldi, mecburen bilgisayarı açmak zorunda kaldım. ben bu kurtlar sofrasından çıkamazsam ona yanarım.

yapılacak tek şey siyonistleri tek tek öldürmek

şarkıcı linet hadisesini unutturmak için söylenmiştir.

mrbeast

milli piyango taktiğiyle oynuyor.

napolyonun penisi

napolyon kraliyete tehdit olarak gördükleri bir adamdı. bu yüzden boyu kısa, penisi küçük vesaire diye, birçok propaganda yapılmış olabilir. napolyon o dönem bütün avrupaya karşı savaşmak zorunda kalmıştı.

ingilizce konuşabilen ülkeler

Birleşik krallık,
irlanda: 98%
Yeni zelanda 95-98%
Birleşik devletler, 73-95%
Australia: 97-100%
Kanada: 75-85%
Malta: 90%
Kıbrıs 80%
Norveç 71-90%
Danimarka 70-86%
isveç 70-89%
Singapur 75-96%

cheetos

güzel bir cips.

yds

ingilizce bilgimi kanıtlamak için gireceğim sınav. 10 yıllık emek belgelenmeli bence.

sözlük okumak

insanların gündemi ne diye bakıyorum. bazen insanlar feedback veriyor bana. bazen de tek sözlük okuyan ben olduğum için feedback dozu kaçıyor.

mağarada yaşamak

ben de kendi mağaramdayım. peygamber efendimiz tefekkür etmek için gidiyormuş. ben de tefekkür etmek için evde duruyorum.

sürekli dizi

benden sonraki kuşak izliyordu bunu.

sezen aksu şarkısı dinlemeyen insan

oh man, it feels like nineties.

eksik olduğunuz konular

ilişkiler hakkında bir şey bilmiyorum. deep web gibi şeyler hakkında bir şey bilmiyorum. yeraltı dünyası, zenginlerin dünyası hakkında bir şey bilmiyorum. insan tabiatı hakkında bir şey bilmiyorum. evet bunları bilmem gerekiyor ama bilmiyorum.

kürde zağrosa geri dön eşek yazan japon

bu hikayede Japon ben oldum.

ekşi sözlük kitlesi

anadolu halkından biraz daha fazla öğrenim gördükleri için bazı başlıklarda birbirlerini övüyorlar.

evlenmemek için nedenler

devlet bize bakmıyor.

tayyip erdoğanın israili kınaması işe yarıyor mu

bugün gazzeyi konuşuyoruz, yarın lübanı konuşacağız, öbür gün ürdünü. zaten bir engel yok önlerinde.

kargadan korkmak

ne salak adamlar. kargadan korkulur mu.

forumlarda dava konuları

sanık olarak yargılanan kişinin genelde bir forumda hayali bir senaryo yazıp gerçek suçtan hiç bahsetmediği konulardır. birkaç kere denk geldim.

longevity

dua ederek sağlamaya çalıştığım şey. Allahım lütfen bana merhametini bahşet.