# googlebot adli insan musveddesi ustume ustume gelme, sike de bilirim. # User-agent: * # Crawl-delay: 20 # User-agent: Googlebot # Crawl-delay: 5 # User-agent: Mediapartners-Google # Crawl-delay: 5 # User-agent: Mediapartners-Google* # Disallow: # disallow archiving site # User-agent: Twiceler # Disallow: / # User-agent: Googlebot-Image # Allow: / # Disallow: /*?ref=* User-agent: * Disallow: /*?ref=* Disallow: /soz_uye.php?sa=iletisim&id=* Disallow: /soz_uye.php?sa=apps* Disallow: /makineceviri/* Disallow: /soz_counter.php Disallow: /goster.php?id=*&fpop=* Disallow: /k/*--*/ Disallow: /k/*/0 Disallow: /k/*/0/ Disallow: /k/*/&p=* ## ~~~ ev yapimi cakma twitter ~~~ ## # @11.05.2010 # dreamweaver cs5 yukledim. cs4'e gore sorunsuz yukleme arabirimi var, guzel seyler olacak. # @10.05.2010 # bugun annemler isvicre den geldi. 2 yildir gormuyordum annemi, duygulandim. dun de tam anneler gunuydu. # @9.05.2010 # cengiz i aradim. manyak projeler yapacaz. vinn vinnn. don volga kanal projesi yapalim diye espri yapti. arkadasligimi kestim, projeler yatti. yapmayacaktin bunu cengiz. (bu arada paragraf cengiz'le basladi cengiz'le bitti.) # @08.05.2010 # bimdeki pos makinalari bozuk. 3 defa sifremi yanlis girdim kartim iptal oldu. banka kartimin yeni sifresi: 1111 # @01.05.2010 # son gunlerde cok dusunur oldum # zor zamanlari cabuk atlatir oldum # bakiyorum aynaya her gece # icim rahat biraz yorgunum sadece # hayatima giren herkese, yasanmis her seye # tesekkurler (mmmmmmmmmmmmmmmm) # @20.04.2010 # kardesim yakinda evleniyor. evlenecegi kisi biraz cadi. # @18.04.2010 # gunumun yarisi voo2do.com/tasks/ basinda geciyor. allah belasini versin. # @01.04.2010 # lisedeki ogretmenim facebook'tan eklemis. bunda bir ibnelik var diye kabul etmedim serefsizi. mezun oldugumuz yil karikaturlerini cizip internete yaymistim. ## ~~~ ev yapimi cakma twitter ~~~ ##