bugün
tavsiye

psikoloğa gitmek mi içki almak mı

inançlıysan içkinin haram olduğunu bilirsin yok ben inançsızım diyorsan da içki karaciğerinin işini bitirmekte çok etkili. psikolog da faydalı sayılmaz belki ama içki kadar zararlı olamaz.

aleyna tilki nin gece kulübünde twerk yapması

diva aleyna tilki'nin gece kulübünde poposunu hoppidi hoppidi sallaması olayı.

allahın insan suretine bürünmesi imkansız mı

eğer kozmik simülasyonun telif hakları allaha aitse,
yarattığı gerçekliğin tek sahibiyse,
hemen hemen her karakterin gözüyle yarattığı dünyayı seyredebiliyor,
işitebiliyor demektir.

dijital dünyanın sunduğu bu perspektif, allahın herhangi bir faniyle aynı gözleri paylaşması için, aynı bedene hapsolmaları gerekmediğini söylüyor!

evlenmek istememek ama yalnızlıktan da sıkılmak

evlilik genç ve cahilken olur zaten yaşlar ilerleyince eşler ne kadar pişman olduklarını çok sonradan anlarlar. yaşı ilerlemiş birinin çocuk gibi bir derdi de yoksa niye evleniyor amk. arada birlikte olursun olur biter.

evlenmek istememek ama yalnızlıktan da sıkılmak

evlilik genç ve cahilken olur zaten yaşlar ilerleyince eşler ne kadar pişman olduklarını çok sonradan anlarlar. yaşı ilerlemiş birinin çocuk gibi bir derdi de yoksa niye evleniyor amk. arada birlikte olursun olur biter.

dbb meclis salonundan türk bayrağının kaldırılması

Bir yandaş medya haberi nonoşlar. Neymiş dem li kardeşlerimiz türk bayrağını kaldırmış felan filan. inanmayın yani, kafanızı bulandirmayin. Bayrak inmiş, çıkmış felan sallayın. Bizim tek derdimiz Tayyib gitsin de nolursa olsun.

Eyer doğruysa Demli candaslarimiz nabarsa yabsin, görmezden gelelim, havaya bakinarak ıslık felan çalalım. Dem mi o ne yha diyelim soran olursa.

Tabelalara tc eklendi ayol diyerek hedef
sabtiralim. Ardından açız ayol, açız diye bagiralim. Alım gücü çok düştü, eskiden maaşımlan ev, araba, yazlık, kışlık ne gelirse önüme aliyodum şimdi karnımı doyuramiyom ne bayrağı, ne inmesi, makarnacı, kömürcü diyerek üste çıkalım.

Elimizden gelen her türlü namussuzlugu yapalım, yavuz mualif akepeliyi bastırır atasözünden yola çıkarak hedefimize ulaşmak için emin adimlarlan yürüyelim.

Taaay yiibbb istifaaaa taayy yiibbbb istifaaaaa!?!?!?!?

https://www.facebook.com/...NYyFAKs9/?mibextid=oFDknk

anıların bizi üzmesi

Eğer anılar sizi üzüyorsa dünyada yaşanmış onca güzel anı'nın yok olduğunu hatırlayın bu sizi daha çok üzer böylece kendi anılarınızdan kaynaklı özlemi ve acıyı unutursunuz anılar her ne kadar güzel olsa da tarihe kazımak için iki kişinin de cabası gerekir unutmayın o kişi bir daha eskisi gibi olmayacak.. anılar da onunla beraber toz olup gitti.

marthlet

aslında ben nickimi undertale yellow adlı oyundan bir karakterden aldım ancak o anlama da geliyor

bir fun fact daha: martlet kuşu ingiliz hanedanında çabanın alegorisi olmuştur

icardi1905 silik olsun kampanyası

herkes çok güzel başlık açıyor,çok seviyeli düşüncelerini paylaşıyor,harika bir ortam var sözlükte de tek sıkıntımız icardi değil mi? Salın lan adamı. Hani fikir özgürlüğü? Herkes kendine dönüp bir baksın da sonra icardi ye bakalım.

sayın yazar

az önce bir yazara özel mesajda sayın yazar diye hitap ettim. etmez olaydım. “ben yazar felan değilim taam mı, sadece entry giriyorum” demesin mi! sanki biz ona yazar derken “sen bir stefan zweigsin, sen bir franz kafkasın, sen bir cengiz aytmatovsun kim tutar seni be yürü be” dedik. adet olduğu üzere sayın yazar dedik. hay dilimi eşek arısı soksun!