zurafanin duskunu beyaz giyer kis gunu 

kapat
  1. zurefanin duskunu beyaz giyer kis gunu deyiminin yanlis telaffuz edilmis seklidir. zurefanin zerafet manasina geldigi dusunulurse, kis gunu beyaz giymenin yadirganacak bir davranis olmadigi ortaya cikar.
    #342018 (lionheart, 13.06.2006 15:10)
  2. alaska'da atasözü olarak kabul edilemez. adamlar gün yüzü görmedi lan, altı ayda bir o da, hala bik bik bik.. onlar isterse kerhane moru giysin, yaşamıyor adam, bir de giyimine mi karışacaksın. dal daşak gezse başımla bir, burada iki esti mi elektirkli ısıtıcı arıyoruz, öyle de g.tüz biz.
    #2387293 (hosaf, 27.09.2007 05:11)
  3. barış manço'nun nane limon kabuğu adlı şarkısında söylediği ve benim yıllarca anlayamadığım atasözü.
    #2394749 (minti, 28.09.2007 17:09)
  4. (bkz: zürafaseven şoförler derneği)
    #2394881 (gregor incegor, 28.09.2007 17:41)

© 2008 - uludağ sözlük

zurafanin duskunu beyaz giyer kis gunu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. zurafanin duskunu beyaz giyer kis gunu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zurafanin duskunu beyaz giyer kis gunu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hard sun » uludag sozluk » rui jordao » edirne » pentagon » mulayim hep basbakan hep basbakan mulayim » higgs bozonu » ricardo izecson dos santos leite kaka » babaanne vecizeleri » brothers of the lame » iskence » fakir pici » jerusalem post » kafakoparanus » yavuz selim demirag » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gunce » ozel okul » ttnet » akrabalara gitar calmak » paint it black » matrax » tek odali hayat » islam » azadiya welat » eskiya » gaziosmanpasa kultur merkezi » vanilya » ozemniyet 7 30 ankara bartin otobus seferi » canlandi lan canlandi » ibrahim kutluay