zumrut pozu 

kapat
  1. "lise yıllığımda taşaklı bi resmim bulunsun" duyguları içersindeki liselimin zumrut fotograf studyolari'nda verdiği birbirinden doğal(!) ve profosyonel(!) pozların herbirine söylediğimiz belirtisiz isim tamlamasıdır. ellerin çenede olduğu pozlara hastaydım ben.
    #490002 (arjen robben, 02.08.2006 21:26)
  2. kızların, baş hafif bir tarafa doğru eğik olmak suretiyle, elin yarı açık yumruk yapılmasının ardından çeneye hafifçe konularak hazırlanan bir pozdur. gözler daha sonra renklendirilecektir, yüzde hafif bir tebessüm vardır.

diğer bir versiyonu ise, sandalyeye tam yan oturulur ve baş 90 derece çevrilerek kameraya doğru döner, saçlar diğer tarafa doğru atılır.
    #644050 (devedikeni, 17.09.2006 23:15)
  3. insanda resimi görür görmez sağ alt köşeye bakma isteği uyandıran, baktıktan sonrada "heh nasıda bildim" moduna sokan pozdur.. *
    #644062 (Sin..., 17.09.2006 23:19)
  4. fonda, tam teşekkül bar, önde kepli liseli mezun mu oldum şimdi diyen gözlerle şaşkın şaşkın objektife yandan bakan genç. sonuç: zümrüt pozu.
    #644074 (yasak merve, 17.09.2006 23:23)
  5. (bkz: maskeli aylin)
    #1110308 (larker, 05.01.2007 17:05)

© 2008 - uludağ sözlük

zumrut pozu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. zumrut pozu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zumrut pozu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» siemens » versus » aybars lebib » en iyi kadin parfumu » eva mendes » kalp ile bobrek bir de beyin » lynyrd » sakal » hancock » evlenecekler ve evini yenileyecekler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games