zumrut gibi 

kapat
  1. mine cayiroglu'nun albümünün adı ve çıkış şarkısı.
    albümün tamamındaki şarkıların söz ve müziği mete ozgencil'e ait.
    klibin yönetmenliğini de kendisi yapmıştır.
    aslında nevi şahsına münhasır bi şarkı ve klipti..
    amma tutmadı pek..
    #158191 (cikarinbeniburdan, 08.04.2006 20:41)
  2. çok hoş hoppidi hoppidi şarkı. kızlar nasıl oturulur, nasıl hurda vinci kullanılır, ne giyilmelidir, dondurma ve kremalı çilek nasıl yenir gibi soruların cevaplarını klipte bulabilirler. saç stiline ise girmek bile istemiyorum. bu ne hoşluk, bu ne orijinallik demekten kendimi alıkoyamazken ağzımın suyu akıyor.
    + iddia: mine cayiroglu, boga burcu değilse edward scissorhands e emanet edin beni.
    #574866 (CunaurG, 25.08.2006 04:19)
  3. mine çayıroğlu'nun mütemadiyen erotik bir şekilde dondurma/krema/çilek yediği, bir de yüzünü görme şerefine erişemediğimiz bir beyi önce biraz okşayıp ardından itip kaktığı tuhaf klibi. yalvarıyorum, köpeğin olayım bir daha krema, çilek türü şeyler yeme. en azından klibinde yapma şunu be kadın! o dillerini çıkarmalar, gözlerini ebleh ebleh kameraya dikip dondurma yalamalar filan. tiksinç.
    #2330404 (sosyalpenguen, 17.09.2007 08:15)

© 2008 - uludağ sözlük

zumrut gibi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. zumrut gibi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zumrut gibi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» taraf » calisma hayati » ashley cole » zall bey » strec film » vienetta » uc eksi oy alan yazarin olmesi » genclik dizisi karakterleri » cinnet geciren yazarin dusunceleri » annelik a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci