zumrut evler 

kapat
  1. sarıyer in en güzel, en sakin, en anlayışlı insanlarının içinde bulunduğu mahallelerinden biridir. burayı en çok çocukluğunu burada yaşamamış olanlar sever. burada oynanan saklambaç, tilki tilki saatin kaç, yerden yüksek hiç bir zaman unutulmaz.

(bkz: sarıyer)
    #391878 (eticicibebe, 02.07.2006 18:05)
  2. ismindeki zümrüt'ü doğasındaki muhteşem yeşilden almış,işyerine hayli uzak mekan.
    #391881 (whynot, 02.07.2006 18:08)
  3. minubuste kisaltma olarak "z.rutevler" yazarak beni dumura ugratmis semt ismidir.
    #1853185 (RaDaMeNT, 02.07.2007 15:28)

© 2008 - uludağ sözlük

zumrut evler başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. zumrut evler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zumrut evler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» marcos antonio senna da silva » matias emilio delgado » kazi koz anlamak » sibel mirkelam » git gidebilirsen » all that remains » murat birsel » nescafe biri tek basina » taraf » shawn kemp a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci