zumbuk 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. vadideki zumbuk

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» cemalnur sargut » ruya » riza tevfik » kathy bates » spyware terminator » ahmet saglam » cumhuriyet halk partisi » pendik lisesi » allah ini seven tutmasin beni » alternatif klip hareketleri » iceri terligi » karin » yukari hinzevek camii » birakti hepsi » besiktas » existenz » eski sevgiliden gelen mesaj » turkiyede tarimsal cokus » uzayli zombi robot istilacilar » delaki » yasaklamak yasaktir » istanbul indymedia » unlulerin kisisel iletileri » cenaze arabasi kullanirken kizlara laf atmak » kenan dogulu » pianotarium piano tribute to metallica » 1926 » sanchez rodriguez joaquin » eski sevgiliyi ozlemek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa