zulum ile abad olanin akibeti berbad olur 

kapat
  1. hay'dan gelen hu'ya gider manasında takriben... şahane bir darb-ı mesel. bir nevi berceste. düstursuz modern zaman oburlarına kapak olası...
    #762613 (cryptic, 22.10.2006 04:02)
  2. teyzesi şalvarla gezen faytonla damda dolaşır tarzı bişey geldi aklıma ama gönlümden koptu huleyn kabül görün ya da beni mazur görün...
    #762852 (serjuan, 22.10.2006 06:28)
  3. allah zalimlerin cezasını mutlaka verir.
    #763080 (hazar, 22.10.2006 12:22)
  4. amerika ve israil in sonunu anlatan atasözü.
    #1203382 (junior, 25.01.2007 06:01)

© 2008 - uludağ sözlük

zulum ile abad olanin akibeti berbad olur başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. zulum ile abad olanin akibeti berbad olur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zulum ile abad olanin akibeti berbad olur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yuh aq » yaran telefon diyaloglari » 27 temmuz 2008 metallica istanbul konseri » mateja kezman » ankara da sabaha dogru havanin kokusu » nikah memurunun geline asik olmasi » msn kesildigi icin calisamadim hocam » kinyas ve kayra » constipated » ela gozlu insan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci