zulfu demirbag 

kapat
  1. akp elazig milletvekili. 12 yaşındaki kızının başbakan rte için yaptığı resim ve daha çok resmin arkasında yazadıkları ile gündeme gelmiştir.
    #1320033 (Cavit, 18.02.2007 18:04)

© 2008 - uludağ sözlük

zulfu demirbag başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. zulfu demirbag ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zulfu demirbag nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kip winger » geranium » acilan bir basligin dini tartismaya konu olma hizi » golge haramileri » gece yarisi havadan karadan 31 hedef vurmak » online » tuomas holopainen » gunumuz futbol ilkeleri » dun gece avatarini optum de yattim » izmir » anksiyete » kobi nerde teb orda » mustafa denizli » abdulaziz han » gozyasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 934 tane fake hesabi olan yazar » bell x15 » jon donais » esofman ipini kemirmek » bir seylere inanma ihtiyaci » mardan palas » sigarayi birakmak » umit karan fatih tekke yildiray basturk » deft » bakrac » blok » duygudurum » gece karanlikta komidini optum sevdicegim diye » uzak akraba dugunu sevmeyen insan » 2009 ekonomik krizi