zula 

kapat
  1. yasak şeylerin saklandığı yer.
    (cikarinbeniburdan, 25.01.2006 16:55)
  2. yeni nesil sözlük yazarıdır.*
    (AkreP, 18.07.2006 00:02)
  3. öğrenci yurtlarında oldukça fazla görülen durumdur.bu tür yerlerde yapılan zulalarda,sucuk,sigara ve paranın en çok saklanan nesneler olduğu görülebilir.
    (thetempleoftheking, 18.07.2006 00:05)
  4. para ya da sigara icin yapılanı acil durumlarda kendine rahmet okutturur derece önemli olan gizli mekan.
    (karpuzkabugu, 18.07.2006 00:06)
  5. bazen çorap içine, bazen don içine, bazen sutyen içine (ki bunun bir diğer adı göğüsaltı bankasıdır) bazen de kalarifer peteği arası mekanlara verilmiş argo isimdir. lakin o yaşlarda bana en yaratıcı geleni tuvalet sifonuna gelen vanayı kapatarak içerisine sigara, çakmak, dergi(bazıları erotik dergi koyarken bazıları sızıntı koyarlardı) konmuş olanıydı.
    (kahroldüşmanalsanabomba, 18.07.2006 00:26)
  6. ulu önderimiz mustafa kemal ataturk için yazmak istediği entry'yi benim başlığıma yazarak beni kırmış geçirmiş sözlük yazarıdır.
    kendi kendime "ben naaptım da ekonomiyi düzelttim yaa" ve "ben öldüm mü ki bu beni özlüyo,anıyor" diye sormama neden olmuştur.

entry'nin girildiği saate veriyorum artık * *
    (gothic evil, 07.09.2006 16:45)
  7. özellikle aşk tanımlamalarıyla dikkatimi çekmiş yazar.**
    (samaryum, 24.09.2006 02:23)
  8. argoda kötü günler için saklanmış para olarakta kullanılır.
    hepimizin birkaç kez de olsa duyduğu patlat zulayi cümleside ordan gelmedir.
    (istanbul icin efkar vakti, 24.09.2006 03:20)
  9. (bkz: zulada bir kaç şişe yakut)
    (bkz: yer gök kırmızı)
    (sincap, 25.09.2006 14:09)
  10. (bkz: baba zula)
    (alas, 25.09.2006 14:14)
  11. ankara bahçelievlerde şirin mi şirin bir cafedir. kahve çeşitleri oldukça fazladır. fiyatlar tuzlu da olsa kendini evinde hissetmen için her şey yapılmıştır. aşağı katında film izleyebilmeniz için küçük bir mekan bile hazırlanmıştır. zula'da mutlaka mocha için ve yanınıza uğrayan uzun saçlı amcayla** sohbet edin. anılarını dinleyin. canlı müzik harikadır. üniversite öğrencileri * çalarlar, söylerler. herkes kendi içinde eğlenir. gidin güzel bi akşam geçirin işte*
    (zepp, 31.05.2007 21:17)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» artik bu solan bahcede » erkek ise capkin kadin ise orospu » agin in tarihi eserleri » ne olur ne olmaz » y tu mama tambien » ataturk un son sozu » eski sevgiliyi referans gostermek » kesekagitlik kiz modeli » kafa 1500 » entelektualizasyon » overall » meyve salatasi » sevgilinin annesinin olmesi » bunalima sokan cocuk hikayeleri » kalan pirinc sayisi kadar cocuk sahibi olmak » hani nin tarihi eserleri » survivor derya » bir tikkynin namaz kilmasi » cirkin kadin vardir sokayim vodkaya » naile abla » nactk » rakimalboga » kararname i bi hukmi l kanun » sakaryaspor » aranan kan tuncay ozkan » lider » cinar in tarihi eserleri » counter strike oynarken bicakla ilerleyen kisi » seftali a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa