zuhtu erkan 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. zuhtu
  2. zuhtu muridoglu
  3. lodos zuhtu
  4. zuhtu hoca
  5. biyonik zuhtu
  6. zuhtu karisan
  7. ahmet zuhtu pasa
  8. samanliktan kaldiramadim samani yetis zuhtu
  9. erkan su
  10. erkan can

© 2008 - uludağ sözlük

zuhtu erkan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. zuhtu erkan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zuhtu erkan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» jandarma ozel harekat » spor yazarlari » escinsel danisma hatti » dan dan » gotten kan gelmesi » yasayamamak » istiklal caddesi nde sol dergi satanlar » aktutun karakolu ve altinova olaylari » sarki soyleyerek yurumek » ambale » tanriya ayar vermek » yazarlarin kendilerini benzettikleri unluler » 25 haziran 2008 almanya turkiye maci » ana » iphonealma com » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yanagina sis sokan insan » bitkisel hayata girmek » sozlugu ozellestirmek » kurt caliyor cingene oynuyor » uvjb » qube » parfum kullanan erkek » sir isaac » kim olursan ol yine gel » seri caylak yapan ibne » erkek ezmesi » cenevre » adventure » hamilelik » ilber ortayli