zubeyir gunduzalp 

kapat
  1. bediuzzaman said nursi'nin sağ kolu olan en sadık talebesi. sadakatiyle bediuzzaman said nursi'ye ait yazıların (nur risaleleri) toplanması , çoğaltılması ve dağıtılmasında etkili rol oynamıştır.
    #3703273 (stratosfer, 22.07.2008 17:52 ~ 17:57)
  2. nur camiası nda zubeyir abi olarak tanınır.
    #3703294 (imhotep, 22.07.2008 17:56)

© 2008 - uludağ sözlük

zubeyir gunduzalp başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. zubeyir gunduzalp ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zubeyir gunduzalp nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tek turkiye » mukayase » avsallar » kapitalizm can cekisiyor marx bize gulumsuyor » illy » bakmalar denizi » paulie walnuts » sultanfirardasenneredesin » 1 3 5 7 9 11 13 15 17 19 21 23 25 27 29 31 33 35 » turbanda namus arayan zihniyet » 3 ekim 2008 aktutun karakoluna pkk saldirisi » olasi turk korku filmi isimleri » seni ve silah arkadaslarini da bekleriz » niyetsiz sozluk » cem yilmaz replikleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » como el agua » ozer hurmaci » ben tekim siz hepiniz » the bank job » dilber kocarslanli » fenerbahce galatasaray kardesligi » 16 kisiyle online olmak » hartus » aman » emma watson » amira » uuserlerin deviantart adresleri » yaban mersini » var misin yok musun » uludagsozluk euroleague fantasy league