zozan 

kapat
  1. kürtçe yayla anlamındadır. ayrıca bir bayan adı.
    (dopan, 15.03.2007 21:12)
  2. (bkz: zozan özgökçe)
    (vend avesta, 15.03.2007 21:25)
  3. (bkz: hasretinden prangalar eskittim)
    (bkz: ahmet kaya)

...
    savrulur karacadağ, savrulur zozan...
    (kaiserstuhl, 27.03.2007 23:42)
  4. yeni doğan kişilere verilemeyen yasaklı isimlerden sadece biri.

aman dikkat yayla demek vatanı bölmek demek. sakın çocuğunuza yayla adını vermeyin (zaten türkçe düşününce anlamı pek manalı da değil).
    (broo, 09.05.2008 13:34)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» cappucino » belle » numb » krypteria » sirat koprusu diyaloglari » kabiz yogurdu » turkiye aski bu otobuse sigar mi » kansob » 2009 turkiye gp » t i r t » sofia boutella » ibrahim duzulmez » ihmal edilmek » monica molina » ucurumlari sevenlerin kanatlari olmali » unlulerin kisisel iletileri » mehmet yildiz » anne entrylerim okunmuyor » baba ile diyaloglar » iserken iki eli birakmak » codegear » bulent ustun » kaz » kendini degistirerek her seyi degistirmek » another day » kupecik » tobb etu bahar senligi 2008 » milliyet internet » 11 mayis 2008 middlesbrough manchester city maci a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa