zorunluluk degil teklif 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. zorunluluk
  2. tarihsel zorunluluk
  3. zorunluluk hali
  4. secim yok zorunluluk var
  5. rastlanti ve zorunluluk
  6. sozluk jargonunu bir zorunluluk zannetme
  7. bayram degil seyran degil enistem beni niye optu
  8. bayram degil seyran degil kralice bizi niye optu
  9. cennet ucuz degil cehennem dahi luzumsuz degil
  10. sagda degil solda degil ustte olmak

© 2008 - uludağ sözlük

zorunluluk degil teklif başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. zorunluluk degil teklif ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zorunluluk degil teklif nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» azimle sican mermeri deler » berguzar gokce korel » yaran msn diyaloglari » belki ustumuzden bir rus gecer » punch me i bleed » bitlenmis kafaya sheltox sikmak » kadi » aaal sozluk » before the dawn » desti izdivaciniza talibim » fuhus yapanlarin ekmek paramizi kazaniyoruz demesi » azadiya welat » bana sen lazimsin » radyo televizyon ve sinema » isketch te ciziyoruz soyluyoruz zirvesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » azuhaha » karma » uludag sozluk vs eksi sozluk vs itu sozluk » doktorun hastasindan nefret etmesi » iran » heroes » ogrenci ogretmen diyaloglari » jesus fucking christ » salvar amerika nin jeanidir » ozel okul » lindsay lohan » turbanin uzerine kask takmak » goz doktoru » kamil koc 23 30 ankara alanya otobus seferi » ingilterece