zorun ne benle ask akustik 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. zorun ne benle ask
  2. tarihte zorun rolu
  3. kaybol benle
  4. beni benle boyle
  5. hep benle beraber unuttuklarim
  6. savasma sevis benle
  7. var mi benle derdi olan
  8. beni baban yolladi gel benle
  9. yurek ister benle sevismek
  10. benle evlenmene karar verdim

© 2008 - uludağ sözlük

zorun ne benle ask akustik başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. zorun ne benle ask akustik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zorun ne benle ask akustik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ariel » edgar mitchell » abla yengemi » hakeme top firlatmak » buyumek » charlie sheen » ari » kendikalesinegolatankaleci » karizmatik cevaplar » heart breaker a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci