zort 

kapat
  1. tembel cizer memo'nun lombak'ta çizdiği, çeşitli barrak figürleriyle bezeli, "bir iki tane yapılır da her ay her ay bu adam nasıl bu şiirleri yazmış yav?" *söylemini gündeme getiren, kocaman güzel sayfalar topluluğu.
    ayrıca osuruk efekti.
    *
    #521258 (CunaurG, 10.08.2006 13:31)
  2. argoda fıs.
    #1439327 (or something, 22.03.2007 07:31)
  3. memo tembelçizer adlı seviyesiz şahsın köşemsi şeyi, tiksindirici...
    gördükçe iğreniyorum nedir yani bu mudur mizah? osuruğuma gülerim daha iyi ya...
    sürekli am, göt, sik ile dolu bir köşe yapıyor sonrasında da övünüyor.
    sürekli domalan kızlar, hüzünbaz otuzbirci, antipolitik diye kendinin de kabul ettiği gündeme seviyesiz bakış..
    yahu tek kelmiyle iğrenç ne uykusuza ne de mizaha yakışıyor,
    hayır anlamadığım bu memo haltı bunları çizip karısının yüzüne nasıl bakıyor?
    kesinlikle kaldırılmalı, aslında hiç olmamalıydı bu kadar seviyesiz, kötü çizimli, kötü esprili ve am, göt ve sikin havada uçuştuğu bir bölüm; ne yiğit özgürün orada olabilirdimine ne umut sarıkayanın benim de söyleyeceklerim varına ne de yan komşususu fırata yakışıyor, umarım fike fike kaldırılır.
    #2452598 (chirurgus, 10.10.2007 17:39 ~ 17:41)

© 2008 - uludağ sözlük

zort başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. zort ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zort nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tork » peygamber sabri gerektiren meslekler » shaqmarion » solaryuma giren zenci » nokta » ayarini verdim bekliyorum » sevgilinin yaninda osurmak » bilgisayardan cakmayan yazar » time is running out » basbakani seven cocuk a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci