zorlu enerji 

kapat
  1. yatırımcısı düzenli aralıklarla tepelenen, imkb de işlem gören enerji endeksine dahil zorlu bir şirket.
    #150114 (arcadian, 04.04.2006 21:09 ~ 21:10)
  2. (bkz: zorlu holding)
    #299980 (can, 01.06.2006 10:21)

© 2008 - uludağ sözlük

zorlu enerji başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. zorlu enerji ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zorlu enerji nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» super lig de anadolu takimlarinin patlamasi » fenerbahce nin kotu bir kadrosu var » karizma erkek isimleri » riddick » basligin yazarin ustune kalmasi » orhan olmez » cirkin » caylak olduktan sonra duvara centik atan yazar » bu vatani kiraz agacina ve kadin memesine satarim » sorun sensin kurt de sana girsin » hep bunu yapmak istemisimdir » april ethereal » universiteyi bakire bitirebilen kiz » sozluk yazarlarinin emo sevdalisi olmasi » misery » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yekta kopan » fatih sultan mehmet » benjcev » 7 dersten kaldim baba » gumbet » komik degil gulunc olmak » dinlemekten asla bikilmayacak sarkilar » iroh » mustafa sarigul » charles darwin » pastafaryanizm » azra kivanc birlesmesinden dogacak cocuk » kaspersky nin goruntulemeye izin vermedigi baslik » matias emilio delgado » kursuni renkler