zor durumdaki erkeklerin surekli soru sormasi 

kapat
  1. ilgiyi, konuyu başka bir alana kaydırmak için ya da o an götü kurtamak için istemsiz olarak yapılan erkeklerin en salak oldukları ve bu huylarından bir türlü kurtulamadıkları alışkanlıklarıdır.. aşırı derecede komik olurlar..
    #4261240 (fatal, 21.11.2008 18:33)
  2. + seni dün bir kızla gördüm hüsnü.kimdi o kadın çabuk söyle!
    - hangi kadın?
    + ya dün taksim'de kolunda bir kadın vardı hemi de artizz gibimdi üğğüühüü
    - hangi artiz?
    + hüsnüüüüüüüü delirtme beni hüsnüüüüü kimdi o kadın?
    - nasıl delirtme?
    + allah belanı versin hüsnü!!!
    - nasıl versin?
    +...
    #4261254 (agnostic, 21.11.2008 18:36)
  3. yalan söyleyen insan davranışıdır. soruya sorulma cevap verme methoduyla kendine uyduracağı hikaye için zaman kazandırır. eğer işkence sırasında "acıtacak mı" hepsini mi sokacaksınız" "elektrik de verecek misiniz abi" gibi sorular soruyorsa sadece meraktandır.
    *
    #4261285 (meydanbenim, 21.11.2008 18:42)
  4. haybeden gerçeküstü aşk'ta üstüne değinilen konulardan biri kadınlarda mesela böyle bir sorun yoktur çünkü onlar çok başarılı yalan söylediğinden anlaşılmaz bile bunu ben demiyorum yılmaz erdoğan söylüyor.
    #4261342 (the longest journey, 21.11.2008 18:53)
  5. o anki çaresizliklerinin dışa vurma şeklidir.
    #4262037 (missSunshine, 21.11.2008 21:27)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

zor durumdaki erkeklerin surekli soru sormasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. zor durumdaki erkeklerin surekli soru sormasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zor durumdaki erkeklerin surekli soru sormasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about zor durumdaki erkeklerin surekli soru sormasi. Copyrights of the articles are belong to their authors.