zoom player 

kapat
  1. Bir çeşit multimedya oynaticisidır . Bir zamanların oldukça popüler yazılımı iken bsplayer açık adım öne geçmiştir . Diğerlerine nazaran rar , zip gibi sıkıştırılmış dosyaların içerisindeki medya dosyalarını oynatabilme gibi güzel bir özelliği vardır .
    #3274789 (StoraX, 15.04.2008 21:13)

© 2008 - uludağ sözlük

zoom player başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. zoom player ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zoom player nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mehmet ali birand » arnavut kaldirimi » cekememek » ergenekon » mesnevi » yerden kalkan ilk ucak » anneyi cehenneme gonderen tanri modeli » ben hep kendime cikan bir yokustum » hayat fatal i neden yoruyorsun » imper » zvjezdan misimovic » der meister » tanri vs insan » hasan mezarci » turk olarak gorevim askerlik degil » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » pes 2009 » ehliyet sinavi » hexenkessel » nemfomani » marxci sscb nin can cekisip tarihe karismasi » molla kaabiz » sozlukteki yobazlar » kime derler sana derler » yahya kemal beyatli » ulu tv icin program onerileri » tanri mi insani insan mi tanriyi yaratir sorunsali » biz size sah damarinizdan daha yakiniz » sinirli internetin ortak kullanilmasi » istek ezan hatti » turkiye de internet sozluk kulturu