zoolander 

kapat
  1. ben stiller'ın başrolünde olduğu ve türkçe'ye zirtapoz olarak çevrilmiş, erkek modellerin dünyasını anlatan komedi türü 2001 yapımı bir film.
    #1781676 (swastika, 17.06.2007 20:03)
  2. içinde birçok ünlü barındıran yaran film.
    bu ünlülerden bazıları: Donald Trump, Christian Slater, Tom Ford, Cuba Gooding Jr., Tommy Hilfiger, Natalie Portman, Lenny Kravitz, Gwen Stefani, Heidi Klum, Paris Hilton, David Bowie, Fred Durst, Lil Kim, Claudia Schiffer.
    #3747411 (taharetmuslugu, 31.07.2008 01:25)

© 2008 - uludağ sözlük

zoolander başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. zoolander ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zoolander nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» milan baros un gay oldugu iddiasi » simdi kim aihm le ugrasacak lan » pkk kamplari bizim icin bbg evi » chief » fenerbahce nin sampiyon olabilme ihtimali » kac yil oldu » bodrum » yagmur yagarken dinlenecek sarkilar » senden cocugum olsun istiyorum » baba nasihatlari » mustafa » aktutun saldirisinda 62 askerimizin oldugu iddiasi » her sabah gunaydin mesaji bekleyen sevgili » fenerbahce nin transfer politikasi » ahmet turan alkan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » afrikaner » maserati » abgeschopftes » fransizlarin sozlukte yazar olmasi » ucak gemisi yapmak » mayina basip sehit olmak » murat ata » aragones ile kurbanda danaya girmek » umraniye » haserat » unutamamak » sevgiliyi kaybetmekten korkmak » turkiye kurtlerindir » valkyrie operasyonu » is donusu evin merdivenlerinde soyunmaya baslamak