zombiye zombi dememek 

kapat
  1. gunumuzde gecen zombi filmlerinde, peslerinden agir ama emin adimlarla gelen zombilerden panik halinde kacan insanlarin aralarinda konusurken hic "nerden cikti bu zombiler?" dememesidir.

yaratik, hayvan, iblisin evladi, viruslu, yasayan olu ve daha bir cok tabir kullanilir ama "zombi" demezler. o zamana kadar populer kulturden duymamislardir sanki o tabiri.

kurtadam filmlerinde de yasanan bu sikinti, vampir filmlerinde bir nebze olsun asilmistir.
    (penguen pertev, 08.05.2008 01:55 ~ 01:57)
  2. (bkz: onların da bir ismi var)
    (cin cikartirken carpilan hoca, 08.05.2008 01:57)
  3. "zombiye zombi denmez" nasıl ki "deliye deli denmiyor" zombiyede zombi denmez. **
    (TTTDDD, 08.05.2008 01:57)
  4. söz konusu olan zombi kemal ise normal olacak durumdur.
    (rc cola, 08.05.2008 01:59)
  5. -abi söyleme çok fena oluyorum.
    +neyi 5 harfliyi mi?
    (filleri kurtaran adam, 08.05.2008 02:16)
  6. (bkz: ne diyem mahmut mu diyem)
    (azarath, 08.05.2008 02:18)
  7. (bkz: teröriste terörist dememek)
    (bkz: serbest çağrışım)
    (wokaltwinter, 08.05.2008 02:21)
  8. zombinin "z" word olarak anilmasinin nedenidir. *
    (bkz: ne diyem, rob zombie mi diyem)
    (revolter00, 08.05.2008 02:23)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» bulent ustun » yunus bey sizinle gorusmek istemiyor » besiktas evlendirme dairesi » 12 12 2012 » bana bebegim de » her gece yatmadan once masturbasyon yapmak » engin ardic » uc kelime so what » sidisidisidisidisidisidisidisidisidisidisidisidi » para icin anneanne ya da babaanneyi ziyaret etmek » katip arzuhalim » 10 paket anket durum cidden felaket » busch » itu sozluk » six pack » anka kusu » geyikceli » kocum ali kemal » ozur dilemeyi adet edinen insan » jolenin sadece ortadogulu genclere ozgu olmasi » aslan » kulak misafiri olunan yaran diyaloglar » tus » 0 » ben geneleve gitmem diyen erkek » kestane sekeri » yengec fener » cv » blanka a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa