zombi kemal 

kapat
  1. aylık dergi kemik te yer alan,habam sınıfına bayılan, morg görevlileri ile arası pek bir iyi olan zombidir. bizden biridir.
    (rc cola, 08.05.2008 02:04 ~ 02:06)
  2. kemik'in lombak'ın eki olarak çıktığı ilk zamanlarda imamla kanka olan. imamla beraber tezgah kurarak, astronomik bir ücrete kadavra arayışında olan üniversitelerin tıp fakültelerine satılan ardından elini kolunu sallayıp mezarlığa geri döndüp ardından imamdan paranın yarısını isteyen güzel zombi.

- hacı versene benim payı
    + la olm ölü adamsın parayı napıcan ne istiyorsan ben sana alırım
    - rus'a gidecektim yea
    + tövbe tövbe
    - ehe
    (TTTDDD, 08.05.2008 02:08)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» alkis agasi » hazarlar » zaman » sevgilinin striptizci olmasi » ohg smoke » yigit ozgur esprileri » sekr » turhal in tarihi eserleri » citlembik » murray » yurtici kargo » dertler benim olsun » hayko cepkinin gozleri » kibris » yilankale » helezoni » muscoril » kurban keserken kendini yaralamak » anne entrylerim okunmuyor » turban takmayan erkek bizden degildir » 1 haziran 2008 kadikoy kurt sorununu cozun mitingi » kenan evren e saygi gostermeyen yoz genclik » cien anos de soledad » marabam var » star ana haber » international football association board » uzun hikaye » 1938 » baby did a bad bad thing a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa