zombi degil 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. zombi
  2. zombi 2
  3. laik zombi
  4. zombi kemal
  5. simdi git zombi
  6. zombi dilenciler
  7. acikan zombi
  8. biyikli zombi
  9. zombi baskan
  10. zombi bilgisayar

© 2008 - uludağ sözlük

zombi degil başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. zombi degil ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zombi degil nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» al sana bir gobek ver bana bir bebek » abidas » simone simons » bir yazar caylak oldugunda ortaya cikan fakeler » memur mesai ucretlerine bes kurus zam yapilmasi » a nick » izmir » kendisine 1 odadan fazlasini istemeyen insan sekli » kizilmaske » not a second time » erkegin sevdigi kiza acilamamasi » sozluk yazarlarindan aforizmalar » garibaldi nin tavuk kovalarken olmesi » yaratiliscilik » kevin martin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kac gol attin lan oradan » bir kadinin en masum oldugu an » hrant dink » lulu » ask sarsar » yerden kalkan ilk ucak » atm den makbuz isteyen anarsist genc » gazman in osuruk bocegi tarafindan isirilmasi » tikilerin pusi takmasi » polat alemdar in eroinman olmasi » tsubasa nin fenerbahce ye cevabi » peygamber sabri gerektiren meslekler » hakan celik » jet turleri » regl sancisi cekenlere oneriler