zoe bell 

kapat
  1. 1978 yeni zellanda doğumlu aktris. http://www.imdb.com/name/nm1057928/
    death proof'ta kendine hayran bırakmıştır. (şu arabanın kaportasında çılgın atan hatun)
    #1830136 (dabaddah, 27.06.2007 16:28)
  2. aslen bir dublördür.
    bi dizi vardı zeyna* yani Xeina. warrior princess... kariyerine bu dizide dublörlük yaparak başlamış. hayrandım bu diziye, sanırım herkül ile paralel giden bi senaryosu vardı ve sonunda iki dizi birleşmişti, ortak bir sonla bitmişti. onca akrobasi ve kılıçlı-kılıçsız dövüş sahnesinin başarıyla altından kalkan kişi kendisi. hayranlık uyandırıcı.

kill bill*'de de darbeleri yiyen ve zor hareketleri yapan iki dublörden biri kendisi. dublör ödülleri bizde cnbc-e'de gösterilmişti. şans eseri izlemiştim ve favori filmim kill bill ile karşılaşınca çok sevinmiştim. bu güzel kadını ilk görüşüm orada oldu.

catwoman'da sharon stone'un dublörü.

her neyse tarantino hanfendiyi keşfetmiş*. grindhouse'a dublör olarak almış. death proof'da özellikle onun için yine zoe adını taşıyan bir karakter yazmış. en zor rolü üzerine yüklemiş ve işin en güzel yanı ip bile olmayan o kovalamaca sahnesinde falan dublör kullanmamış. dişi * gibi, dublör kullanmıyor. tadından yenmeyen bir oyuncu ve hala dublör...

uma thurman'dan sonra tarantino'nun yeni gözdesi olacak gibi.
    geleceği parlak bir oyuncu-dublör*.
    #2015003 (fatality of fantasy, 26.07.2007 17:15)
  3. (bkz: catherine bell)
    (bkz: graham bell)
    #2015008 (ELeCTrO, 26.07.2007 17:16)

© 2008 - uludağ sözlük

zoe bell başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. zoe bell ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zoe bell nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turk kizlari gitsin iran kizlari gelsin » bon iver » sozde sirin soykirimi » marty friedman » nezle otu » hemfuckirhemsuurlutospaga » cirkin kadin yoktur az photoshop vardir » yedikce yiyesi gelmek » sick again » bayan sozluk yazarlari » yobaz yazar ara fasilitesi » dersimin daglari » kara hilal » florinali numuneddin » kopeklerin birbirine girmesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fettos » dwayde » sevdiklerini sozluk okuru yapma telasi » kugulu park » haci yagi kokulu sevgili » terry kath » yaran ogrenci isleri diyaloglari » dunya sikine minare gotune » pkk li kadin patlayiciyla yakalandi » allah » okmeydani nda ocalan lehine slogan atan pisler » eski sevgilinin dugununde halay cekmek » anatomic autogynephilia » kavak yelleri » sener eruygur