zobalarinda guru mese yaniyor 

kapat
  1. denizli yöresinden rahmetli özay gönlüm imzalı bir türküdür. sümer ezgü yorumla ünlü olmuştur.

Zobalarında Guru Meşe Yanıyor

Zobalarında Guru Da Meşe Yanıyor Efem,
    Yanıyor Ya Memed Ağam Da Üşümüş De Donuyor.
    Boncuklu Gelin Ortalıkta Dönüyor Da Dönüyor,
    Aslanım Da Efeler Vay Vay.

Gar Mı Da Yagıbda Yarengüme'nin Dağına Efem,
    Memed Ağam Da Oturu Da Vemiş Efelerin Sağına.
    Çıkam Ha Ben De Su Dağların Başına,
    Aslanım Da Efeler Vay Vay.
    #625010 (kara hilal, 11.09.2006 13:23)
  2. (bkz: sobalarinda kuru da mese yaniyor)
    #1091492 (meo, 01.01.2007 23:00)

© 2008 - uludağ sözlük

zobalarinda guru mese yaniyor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. zobalarinda guru mese yaniyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zobalarinda guru mese yaniyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ozhan canaydin tarzi bir centilmenlige sahip olmak » ilk defa magarada dogdugumdan utandim » bir babanin yapabilecegi en buyuk serefsizlik » bas agrisi » interview » turk futbolunun duran top hastaligi » ceza mahkemesi » objectophilia » yagmur altinda opusmek » solipsizm » tesettur icine g string giyilmesi » gocebe yazar » ruzgardasavrulanyaprak » zeka kupu » no tanri no cry » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » apati » marka giymeyen sigara icmeyen bara gitmeyen genc » israrla reddetmek » hayatin ciddiye alinmayancak kadar basit olmasi » uludag sozluk kirmizi kitabi » swansea » ataturk donse beklenen mansetler » akp nin dunyanin en guclu siyasi parti olmasi » 9 crimes » geceyi bir sozluk yazarinin koynunda gecirmek » xavi torres puyol casillas in fener i istemesi » asansor kullanmayi bilmeyen insan » michael j fox » ayran ile sigara icmek » ergenekon cetesi