ziyan edilmis sevgililer atlasi 

kapat
  1. bir yılmaz erdoğan dizesi, yagdikca isimli şiirinde geçer, kimilerinin yüreğini tarif ederken yada hayatını anlatırken kullanılması yerinde olabilir.
    #812639 (oyuncakbulut, 04.11.2006 11:29)
  2. sayfalarını çevirip okumanın en çok acı vereceği atlas.
    #2406947 (dancerinthedark, 30.09.2007 22:00)
  3. benim atlasımda tek bir ülke ile ifade edilen atlastır.o kadar büyük bir ülkedir ki ne kalbimden, ne de dünyamdan çıkarabilmişimdir x cumhuriyetini...
    #2406988 (Umutluyum Hala, 30.09.2007 22:05)

© 2008 - uludağ sözlük

ziyan edilmis sevgililer atlasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ziyan edilmis sevgililer atlasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ziyan edilmis sevgililer atlasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» t box » starcraft ii » mail bakarken bilgisayar kitlendi diyen musteri » marco aurelio brito dos prazeres » sarkilari sozleriyle dinlemek » angelina jolie ile asansorde kalmak » bir erkeklik gostergesi olarak holiganizm » bu iyiligimi unutma » pancake » monta ellis a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci