zit anlamli kelimeler 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. es anlamli kelimeler
  2. hem zit hem es anlamli olan kelimeler
  3. tersten de okununca anlamli olan kelimeler
  4. cocukken kullanilan kendimizce anlamli kelimeler
  5. icinde farkli kelimeler barindiran kelimeler
  6. zit anlamli
  7. es anlamli
  8. anlamli yuz
  9. tek anlamli
  10. anlamli

© 2008 - uludağ sözlük

zit anlamli kelimeler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. zit anlamli kelimeler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zit anlamli kelimeler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tevitol » var misin yok musun mevlut un annesi » sigara birakanlara tavsiyeler » izmitspor » vay amina koyim » sehid » yaran ntvspor yorumlari » tsk yi elestireni devlet dusmani sanmak » notrinova » cennetten bir tapuya ruhunu satmak » 60 genclik » pisirirsen as olur pisirmezsen kus olur » muzo » cuntry boys and city girls » sinek ilaci sikan aracin arkasindan kosan cocuklar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 100 colpi di spazzola prima di andare a dormire » elde sigara hahaa diye entry silen moderator » sergen yalcin » kultursuz dinazor » erganun » benim niye yok » rui jordao » doktorun hastasindan nefret etmesi » geri donusum kutusu » solcuyum deyip de che ile dalga gecen yazar » exodus » dunyanin en korkulan taraftari » normal gorunume don » eskisehir » ustu cayir bicilir alti cesme icilir