zirveye gidenlerin arkasindan baslik acmak 

kapat
  1. zirveye gidemeyen yazarın evinde kös kös otururken yapabilecegi tek şeydir.
    alternatif olarak (bkz: zirveye giden yazarların arkasından bakakalmak)
    #405071 (sephrenia, 07.07.2006 21:50)
  2. (bkz: zirveye gidenlerin arkasindan konusmak)
    #405121 (witch, 07.07.2006 22:10)

© 2008 - uludağ sözlük

zirveye gidenlerin arkasindan baslik acmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. zirveye gidenlerin arkasindan baslik acmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zirveye gidenlerin arkasindan baslik acmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» seri eksi oy veren ibnenin tovbe etmesi » osman pasa geldim diyor » big bang deneyinin sonucunda olusabilecekler » kemalizmin tiyatro anlayisi » arabada damgasiz plaka kullanmak » 5 cm lik boruya 50 tl isteyen catalsiz tesisatci » silence is deafening » ahmet cakar la geri donusu olmayan bir yola girmek » olasiliksiz » gokgol magarasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games