zirveye ayar veren yazar 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kendine ayar veren yazar
  2. bilmeyerek ayar veren yazar
  3. bkz la ayar veren usta yazar
  4. yenilere ayar veren yazar
  5. kendi kendine ayar veren yazar
  6. ikinci entry de ayar veren yazar
  7. ayar yiyince eksi oy veren yazar
  8. tek cumleyle ayar veren usta yazar
  9. hem anket doldurup hem ayar veren yazar
  10. feyk lan bu diye ayar veren yazar

© 2008 - uludağ sözlük

zirveye ayar veren yazar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. zirveye ayar veren yazar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zirveye ayar veren yazar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» harun yahya vs einstein » reverie harlequin forest » tarumar » ultractor » banu guven » rikimaru » shawn marion » sari olan herseye sikini sok ilkesi » zall » sehid » fellowship » rapper ninja » icime islerken » ask acisi » biz adanaliyik kebabi severik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » marmara 34 » pentagon » akp ile chp arasinda bir secim yapacaksin lan » bitlenmis kafaya sheltox sikmak » rahatsiz adam » uludag sozluk moderasyonu » amcasinin bakirligini 112 dolara satan emmi » ogrenci ogretmen diyaloglari » erkekleri cekici yapan detaylar » enerji cocuk » nefes nefese » sigaraya baslayanlara tavsiyeler » disko krali » fenerbahce nin bu duruma dusecegini beklemiyordum » zeytinburnu