zirvemania 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. zi
  2. zi punt
  3. zia
  4. ziad jaziri
  5. ziani pozisyonu ziyan etti
  6. ziba
  7. ziba dudu
  8. zibana
  9. zibanmak
  10. zibar yat

© 2008 - uludağ sözlük

zirvemania başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. zirvemania ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zirvemania nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yaratici kufurler » sevgiliden ayrildiktan sonra evde oturan mal erkek » basliklari bir ters bir duz okumak » stop hammertime » eksi oy vermezsem catlarim » ayak fetisizmi » islak imza » behavioral autogynephilia » iliskilerde yas farki » sorrow » mta88 » ozgur sozluk » arka mahalle » baba anneme soyle oldum » fc brasov » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » demonstration » depr » dunyanin en iyi rock grubu » alternatif bim acilimlari » banu guven hatirina ntv izleyen insan » gemilerde talim var » dusunce yayimlanmasi » petek dincoz ile ingilizce ogrenme seti » ilk defa magarada dogdugumdan utandim » san dimas » kadinlari hamile birakan enteresan olaylar » conduct disorder » gece » batuhan karadeniz » hazreti muhammed