zirvelerin cakismasi 

kapat
  1. derslerin çakışması gibi, farklı şehirlerde, farklı zirvelerin aynı tarihde yapılması olayıdır.
    en sıcak örneği,
    (bkz: uludağ sözlük ankara kaynaşalım zirvesi) ile
    (bkz: uludag istanbul piknik yapiyoruz zirvesi) zirveleridir. her iki zirve de 30 nisan 2006'ya denk geliyordur. her iki zirveye de gidebilitesi olan yazarlar için -ki burda isim verip rencide etmek istemiyorum- çok kötü bir durumdur.
    #195287 (redwinemania, 24.04.2006 20:27 ~ 20:28)
  2. bari biri cumartesi diğeri pazar olsaydı da ikisine de katılsaydık dedirten olaydır. mesele baskent ve redwinemania olunca tabii ki ankara seçilmeli.
    #195290 (palta, 24.04.2006 20:29 ~ 20:32)
  3. sözlükteki popülasyonun bir anda azalması mümkündür.. (bkz: sözlüğe nöbetçi uuser bırakmak)
    #195291 (TTTDDD, 24.04.2006 20:29)
  4. zirve tarihini belirleyen terbiyesiz yazarların* katli vacip olan durumdur.
    #195302 (redwinemania, 24.04.2006 20:36 ~ 11.03.2007 23:29)
  5. cem uzan yazar olsaydı helikopteri ile ikisine de katılırdı denilecek hadisedir, zira sözlüğümüzde kimse o kadar kallavi değildir. yoksa var mıdır öyleleri? * ***
    #195307 (devedikeni, 24.04.2006 20:37)

© 2008 - uludağ sözlük

zirvelerin cakismasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. zirvelerin cakismasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zirvelerin cakismasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kilic usurmek » moderasyonla konustum haberler iyi » logitech » seni her gordugumde » allah » yaran kufurler » elazig anadolu lisesi » vedad ibisevic » alaydim elin elime » dun gece » sigarayi birakmak » mta88 » seks icin alternatif tabirler » alacakaranlik durumu » 2009 ekonomik krizi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tribalenfeksiyon » topun arkasina gecme » 3mo amjha » erkek kardes » trans siberian orchestra » arka sokak » ultima online » unutamamak » masumiyet muzesi » animal instinct » robert enke » burak ile levent » cobhc » yaratici besiktas taraftari » nefes alamamak