zirvede ismail yk dinleyerek icmek 

kapat
  1. Var mi be Beni bir anda çaylak yapıp gitmek

uludagsozluk mü.. entry mi Sanma yasarim sanma gülerim Yikilmisim zaten nidalarında içmek eylemidir.
    #2825564 (jackieboy, 12.01.2008 00:08)
  2. (bkz: oldun mu oldun mu sen hiç çaylak oldun mu...)
    #2825628 (jackieboy, 12.01.2008 00:18)
  3. nerdesin beni unutsun demişsin
    nerdesin bunu sen diyemezsin
    nerdesin,seni unutmak kolaymı?
    beni bağırtmak kolay mı?
    söyle nerdesin? diyerekten elde biralarla kopma eylemidir.
    #3358499 (jackieboy, 05.05.2008 01:47)
  4. kendinden geçme nedenidir. lakin ismail yk dinlemek, alkol almaktan daha çok kafa yapar.
    #3419293 (Kajmer, 19.05.2008 20:51)

© 2008 - uludağ sözlük

zirvede ismail yk dinleyerek icmek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. zirvede ismail yk dinleyerek icmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zirvede ismail yk dinleyerek icmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ayaga kalk » koyaanisqatsi » adil yargilamayi etkilemeye tesebbus » yagmur yagsa akp den bilen zihniyet » asansor takim olmayacagiz » te queiro puta » hangi liberal solcu aci cekmis » yasliya yer vermek » acayiplikler arifesindeyim » sacriter a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci